Hogyan lehetünk karcsúbbak és egészségesebbek?

A legtöbben azt gondolják, hogy a fogyáshoz elég ha kiiktatják a zsíros élelmiszereket az étrendjükből. Valójában nem csak ez a szép és egészséges test titka. Megfelelően kell táplálkozni azért, hogy ne hízzunk el. Most olyan élelmiszereket gyűjtöttünk össze, amiket érdemes fogyasztani, ha mondjuk valaki meg akar szabadulni a narancsbőrtől, és a plusz kilóktól is.

Kövessük ezt az étrendet legkevesebb egy hét vagy akár egy hónapig, mert így karcsúbbak és egészségesebbek lehetünk!

1. Zabpehely diófélékkel, tejtermékek, és olaj nélkül. Ha lehet, akkor mézet se adjunk hozzá. Ha édesíteni szeretnénk, adhatunk hozzá egy kevés mazsolát, vagy egy kis csipet vaníliát.

2. Zöldséges omlett. Csak egy nagyon kevés olíva-, vagy kukorica olajat használhatunk az elkészítéséhez.

3. Élesztő nélküli kenyér csirkés szendvicsnek, sajttal, és paradicsommal. A sajtot helyettesíthetjük zsírszegény tehéntúróval. Tejeskávé cukor nélkül. Korlátozni kell amennyire csak tudjuk a kávéfogyasztást.

4. Liszt nélküli fánk. Zabpehelyből, és banánból készítsük, a sütőben süssük, ne olajban. Együnk hozzá egy kevés fekete csokoládét, és egy fél banánt.

5. Zabpehely mazsolával, és szárított gyümölccsel, mogyoróval.

6. Zsírszegény tehéntúró kiwivel, vagy almával.

7. Túró puding. 250 gramm tehéntúrót, 2 tojást, 1 banánt, keverjünk össze. 180 fokra előmelegített sütőben süssük 15 percen keresztül.

8. Zablisztes palacsinta. Egy csésze zablisztet turmixoljunk össze 1 tojással, és 1 banánnal. Kevés olajon süssünk palacsintákat a masszából.

9. Palacsinta almával, és zsírszegény tejföllel.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!