De aki ezt kéri, az még kaphat a titkos receptből...

Nem várt indulatokat gerjesztett az Il Treno pizzahálózat séfjének posztja. A kísérletező kedvű hölgy döbbenten osztotta meg a Facebook oldalán, hogy még megkóstoltatni sem engedik az új pizzáját!

Egy őstermelőtől rendelt különleges chiliszósza olyan erős lett, hogy a vezetőség megtiltotta a pizza forgalmazását. A séf szerint tényleg brutális az íze, de pont ez volt a cél. A főnökei viszont úgy döntöttek, hogy nem engedik étlapra a különlegesen pikáns pizzát - még annak ellenére sem, hogy az éttermekbe már kikerült az extra chillis kapszula.

A séf a Facebookon keresztül üzent a kollégáinak és a vevőknek, hogy aki szereti, ha valóban csípős egy pizza, az rendeléskor kérje bátran a 'titkos' pizzát, mert akkor a saját felelősségére megkaphatja, és hatalmas ízélményben lesz része. Abban bízik még, hogy a vevők érdeklődése a vezetőséget is meggyőzi majd.

Az esetre egy gasztroblogger is felfigyelt és azt írta: 'Végre! Aminek csípni kell, az csípjen!'. Arra biztatja a csípős ízeket kedvelőket, hogy ha legközelebb az IL Trenoban esznek vagy onnan rendelnek, mindenképpen kóstolják meg az extra-chillis 'titkos' pizzát.

Az IL Treno hivatalos oldalára eddig semmi nem került ki az esetről, és a Facebook oldalukon sem írtak még róla.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!