A sorozat befejező része hamarosan a mozikban.

Rajongók ezrei várják, hogy végre kijöjjön a Valami Amerika harmadik és egyben utolsó része. Az előzetesbe már belenézhettünk, most pedig megérkeztek az első plakátok is.

A Valami Amerika 3 forgatását az izgalmakon és a humoros jeleneteken kívül Hujber Feri magánélete színesíti, aki minden héten tud újat mutatni a közönségnek. Ettől függetlenül a rajongók már nagyon várják, hogy a harmadik rész február 15-én végre a mozikba kerüljön.

Nemrég végre betekintést nyerhettünk a filmbe, hiszen kijött a vígjáték egyik előzetese, amit már most imádunk. Nem kellett sokat várni a hivatalos plakátokra sem – íme, így néz ki a három testvér a trilógia befejező részében. 

Persze nem csak a három főszereplőt mutatták meg az alkotók, mellékszereplők is plakátra kerültek. Többek között Bala (akié, ugyebár, a fél Balaton), akit Csuja Imre visz a vászonra, mellette a bandatagokat alakító Thuróczy Szabolcs és Faragó András, így a nevetés pedig most is garantált. 

És persze egy kis emlékeztető, hogy milyen izgalmak várnak a nézőkre. A Valami Amerika 3 története szerint Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!