Megesett rajta a szívem, ezért a segítségére sietek!

Ezzel a címmel írtak erről az újságírónak nevezett „jó” emberről cikket, aki a facebook profilja szerint talán már a telex nevű oldalon leledzik: Két hete koronavírusban szenved az Index távozó újságírója - Súlyos üzenetet küldött a Gödény-hívőknek

Ezért úgy döntöttem, nem csak a lelki szegénységén, hanem a „súlyos” betegségén is szeretnék enyhíteni, valamint bebizonyíthatom neki is, hogy ez a „halálos” vírus annyira azért nem veszélyes...

Kedves Haász János, kérlek jelezd mielőbb, hol tudlak meglátogatni?
Ígérem, hogy magamra vállalva a felelősség minden terhét, szkafander nélkül megyek majd hozzád, hogy enyhíthessek a szenvedéseiden
, amihez nem kell más, mint néhány jó tanács és pár egyszerű dolog, amikkel rövid idő alatt rendbe hozhatod az immunrendszered, és ezeket bárhol, még recept nélkül is beszerezheted!

Ugye nem fogsz ezek után gyáván, csendben maradva sunnyogni és bujdokolni, hogy dacolva a „halálos” vírusfertőzéssel megkeresselek, és a jó tanácsok mellett pár aprósággal is segíthessek neked a kínzó problémák megszüntetésében, és a tökéletes gyógyulásban.
Mert ha ez történne, még a végén azt hihetné bárki, hogy Te is csak hazudsz a nézettségért, mint sokan mások a kollégáid közül!

Ezért ha kedd éjfélig nem adsz magadról életjelet, hol látogathatlak meg, akkor a jövőben tartózkodj attól, hogy magadat újságírónak nevezd, attól meg különösen, hogy mások rágalmazása mellett továbbra is aljas hazugságokkal rémisztgeted az embereket!
És ugye nem jössz majd elő a szánalmasan átlátszó, és az ilyen esetekben szokásos mellébeszéléssel, meg a hülye kifogásokkal sem…

És akkor íme az igazmondók egyikének böffentése, a hozzá tökéletesen illő nyugatifeny.hu című hulladékgyűjtőről:

Haász János, az Index távozó újságírója két hete Covid-fertőzésben szenved, csütörtökön a Facebook-oldalán osztotta meg tapasztalatait a koronavírusról.
Szövegét változtatás nélkül adjuk közre:
„Mostanában elég sok frissen kiokosodott virológus, infektológus és maszkszakértő osztja meg esszéisztikus bölcsességeit például arról, hogy ugyan már, miféle covid, bezzeg az influenza!
Hadd mondjak annyit, hogy sokszor voltam már influenzás (tudom, védőoltást is lehetne kérni ellene, shame), de sosem kerültem tőle kórházba, oxigénmaszkra, sosem tartott több mint két hétig, sosem fogytam tőle 7 kilót (eddig).
Drága vírusszakértővé lett honfitársaim itt, e lángoktól ölelt kisben: higgyétek el, a covid tényleg sokkal-sokkal-sokkal szarabb, veszélyesebb, ártalmasabb, mint az influenza.
És ha bárki eltöltene egy napot egy ilyen osztályon, mondjuk olyan védőruhában, amit szegény orvosok és ápolók hordanak 12 órás műszakokban, vagy találkozna egy lélegeztetőgépről nemrég levett, intenzívről frissen kikerült beteggel – azt hiszem, ötször újragondolná, mielőtt a bölcsességeivel hülyíteni kezdi az embereket.
Még akkor is, ha Gődény áldoktor vagy Lenkei üzletember úr befolyása alatt áll.
Csók mindenkinek.”

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!