'Reggel úgy döntöttem hogy melegszendvicset készítek. Vettem Trappista sajtot, de amikor ettem, mintha valami műanyagot fogyasztottam volna...
Elolvastam az összetevők leírását, és megdöbbentem azon, amit a wikipédia segítségével sikerült kielemezni.
1. Szilárdító anyag: Kálcium-clorid. Leginkább útszórósóként hasznosítják, viszont kitűnő vízkiszorító képességgel rendelkezik.
2. Tartósítószer: Kálium-Nitrát!! A fekete puskapor fő összetevője!
3. Színezőanyag: Annetto, ami emberi fogyasztásra alkalmas, de teljesen felesleges.
A lényeg a kálium, ami elősegíti a rákos sejtek burjánzását! Ezért tömik vele tele az ételeinket?!
A saját magunk készítette élelmiszerek felé kell fordulni, amennyire csak lehet, Osszátok meg! Köszönöm!' Forrás: netbulvar.eu