Az egyezmény életbe lépése után, ha pandémiát hirdetnek, a WHO átveszi a világ totális egészségügyi irányítását.

'A világ egy veszélyes hely. 
Nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el,
hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik.'

(Albert Einstein)

Az Egyezmény

A Globális Világjárvány Egyezmény elfogadása -  melyet a járványokra való felkészülés címén, a globális biológiai biztonságra hivatkozva erőltetnek a szuverén nemzetekre - abszolút és példátlan hatalmat biztosít ezentúl az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a mögötte álló pénzügyi érdekkörök számára. Az egyezmény 190 országot foglal magában, és jogilag kötelező érvényű lenne, életbe lépése után, ha pandémiát hirdetnek, a WHO átveszi a világjárvány teljeskörű egészségügyi kezelését.

A háttérember

Bill Gates, a WHO egyik legnagyobb finanszírozója a közelmúltban bejelentette,

hogy felállít egy világjárvány-elhárítási csapatot (GERM) a WHO számára. Ez a csoport több ezer, a WHO felügyelete alá tartozó szakértőből áll majd, és figyelemmel kíséri majd a nemzeteket, és „eldönti majd, hogy az orvosaink mely gyógyszereket használhatják és melyeket nem, mikor kell felfüggeszteni a polgári szabadságjogokat, maszk viselésére, kötelező oltásokra kényszeríteni a lakosságot, kijárási tilalmat elrendelni és lezárni a határokat” – írja a The Counter Signal. Ez a csapat felügyeli majd, hogy az aláírás után a tagállamok mindenképp betartsák a járványszerződést.

2022. május 22. és 28. között lesz a WHO döntéshozó testületének, az Egészségügyi Világközgyűlésnek (WHA) az ülése. Az ülésen tárgyalni fogják a 2005-ben elfogadott Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályokkal kapcsolatos amerikai módosító indítványt. Az amerikai módosítások áthúznak több fontos, meglévő korlátozást a szabályozásból, így minden akadályt eltávolítanak a WHO főigazgatója Tedros Adhanom Ghebreyesus elől, lehetővé téve számára, hogy

tetszés szerint egészségügyi vészhelyzetet hirdessen ki bármely szuverén államban.

2022. január 24-én a WHO Végrehajtó Bizottsága előtt tartott beszédében Tedros főigazgató megfogalmazta globális egészségügyi tervének végső prioritását, ami „a WHO mint a globális egészségügy vezető és irányító hatóságának fokozott megerősítése a globális egészségügyi rendszer középpontjában.

Az egyezmény lehetővé teszi a főigazgatónak, hogy az egészségügyi válsághelyzeteket pusztán személyes véleménye vagy megfontolása – illetve a háttérben lévő támogatók érdekei - alapján hirdesse ki, ha úgy ítéli meg, hogy a többi nemzetet potenciális vagy lehetséges veszély fenyegeti. A módosítások feljogosítanák a WHO-t arra, hogy határozott lépéseket tegyen más nemzetekkel és más szervezetekkel való együttműködésre világszerte egy adott nemzet állítólagos egészségügyi válsághelyzetének kezelése érdekében, akár annak kifejezett akarata ellenére is.

Az totális ellenőrzés megvalósítása

Az egészségügyi vészhelyzet kihirdetésének joga potenciális eszköz a nemzetek megszégyenítésére, megfélemlítésére és uralom alá hajtására. Felhasználható arra, hogy a WHO-val szövetséges vagy egy adott nemzetet károsítani és ellenőrizni kívánó más nemzetek embargót, gazdasági vagy pénzügyi szankciókat alkalmazzanak a célországgal szemben.

A totális ellenőrzés célból a WHO már szerződést is kötött

a német székhelyű Deutsche Telekom leányvállalatával, a T-Systems-szel egy globális vakcina-útlevél rendszer kidolgozására, és a tervek szerint a bolygón élő minden embert QR-kódos digitális azonosítóhoz kötnek. Így az Egészségügyi Világszervezet a bolygó minden emberét legyen bárhol is. a nap 24 órájában figyelemmel kísérheti.

Ahhoz, hogy képet kapjunk arról, hogy a WHO hogyan élhet vissza különleges jogkörével, olvassunk bele a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatba (IHR). A szabályzat felhatalmazza az Egészségügyi Világszervezetet arra, hogy nemzetközi aggodalomra okot adó esetben közegészségügyi vészhelyzetet (PHEIC) hirdessen ki. Ez egy speciális jogi kategória, amely lehetővé teszi a WHO számára, hogy önállóan bizonyos szerződéseket és eljárásokat kezdeményezzen, beleértve a gyógyszer- és vakcinaszerződéseket.

A WHO baklövései

Lehetővé teszi a WHO főigazgatójának, hogy egyszerűen kihirdesse a világjárványt, amely következtében minden tagállamnak az ő füttyszavára kell táncolnia. Alapvetően diktatórikus jogkört biztosít a WHO-nak az világ egészségpolitikája felett. Ezzel a világszervezet már több alkalommal visszaélt. A téves riasztások közé tartozik

a 2009-es korrupciós botrányokkal övezett, hamis H1N1- járvány,

a következmény nélküli Zika-járvány 2016-ban, a túlzásba vitt Ebola-járvány 2019-ben, és természetesen a 2020-as masszívan eltúlzott COVID-járvány.
Különösen a COVID-járvány kezelése volt példátlanul rossz, mivel világszerte a WHO és támogatói álltak a biztonságos gyógyszerekkel történő kezelések megakadályozása mögött. Amint azt Dr. Tess Lawrie megjegyezte, a WHO azt is kijelentette, hogy az mRNS-oltások ugyanolyan biztonságosak, mint a hagyományos vakcinák, ami közel sem áll az igazsághoz. A legtöbb rendelkezésre álló adat azt bizonyítja, hogy

ezek a valaha készült legveszélyesebb oltóanyagok. 

Miért várná bárki is, hogy a WHO kevésbé lesz korrupt, ha még nagyobb hatalmat és ellenőrzést kap ezután?

6 hónapunk van a cselekvésre

A tervezett szavazás előtt kevés idő maradt a tiltakozásra.

Mint említettem, a módosítások a tervek szerint 2022. május 22-28. között lépnek életbe, és szinte biztosan hatályba is lépnek.A korábbi WHO-szabályok 18 hónapos türelmi időt biztosítottak arra, hogy egy nemzet a döntés után visszavonhassa támogató szavazatát, de a jelenlegi módosítások ezt 6 hónapra csökkentenék. Tehát csak 6 hónap áll rendelkezésre, hogy meggyőzzük országaink vezetőit, hogy a szerződés ratifikálása a függetlenség teljes feladását jelenti majd. Ezzel a szerződéssel ugyanis minden tagország aláveti magát a WHO döntéseinek.

Ha ez megvalósul, akkor a WHO-n keresztül - a biológiai biztonság leple alatt -, a mindent birtokolni és mindenkit irányítani kívánó globalista összeesküvés egy csapásra rákényszerítheti akaratát az egész világra.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!