Avagy miért teljesen értelmetlen a védettségi igazolás?

Reggel felkelek, aztán utazok a munkahelyre egy tömött buszon, ahol van oltott és oltatlan. Egy olyan helyen dolgozok, ahol vannak oltottak és oltatlanok. Miután vége a munkaidőnek bevásárolok egy a boltban, ahol van oltott és oltatlan.
Ezután tömegközlekedéssel hazamegyek a zsúfolt délutáni csúcsforgalomban, ahol szintén ott vannak az oltottak és az oltatlanok.

Utazás közben úgy döntöttem, hogy elmegyek egy közeli plázába, ahol találkozom oltottal és oltatlannal egyaránt.  Ha már ott vagyok, akkor beülök egy moziba, ahol már csak oltottak vannak. A film után elindulok busszal, ahol szintén van oltott es oltatlan. Mielőtt hazaérek, beugrok még a közeli étterembe egy sörre, ahol a teraszon oltatlanokkal együtt maszk nélkül tartózkodom.

Aztán hideg lett és a belső térbe mentem, ahol az oltottakon kívül más nem lehet, kivéve az ott dolgozókat és a pincéreket. Azt viszont nem mondják meg, hogy itt vajon oltott vagy oltatlan pincér szolgál ki, mert ez olyan érzékeny személyes adat, amit a törvény is tilt, hogy megtudjam! De azt sem tudom, hogy a teraszon ülő oltatlanok WC-re azért bejöhetnek-e, ahol megfertőződni egyébként elég könnyen lehet…

Ezután haza indultam és azon gondolkodtam, hogy a védettségi igazolással valami nincs rendben, hiszen a használata teljesen értelmetlen, mert semmitől és senkitől sem véd meg! Vagy ezt az egészet csak én nem értem?
Te hogy látod ezt?

Van olyan oltott, aki ezután majd komolyan gondolja azt: milyen jó, hogy nem ült mellettem a moziban és bent az étteremben egy oltatlan ember sem, mert akkor a vírust elkaphattam volna!?
Holott a járvány ellen állítólag ő védett - legalább is ebben az elképzelésben ringatja magát, miközben arra a tényre rá sem ébred, hogy egész nap oltottakkal és oltatlanokkal érintkezett!

Végül megjegyzendő, hogy nem az oltottakkal és az oltatlanokkal van a baj, mert azt mindenki maga döntheti el. Inkább ez a nem normális helyzet és módszer az, ami kinyitja a bicskát az emberek zsebében!
Vagy csak én látom rosszul ezt?

Ezek az átlátszó és egészen más célokat szolgáló ostoba szabályozások amolyan végső ébresztő kellene legyen mindenkinek. Ki fertőz és kit? Ki valójában a védett? Ugyan már, hiszen ez teljesen nevetséges, és valahogy pont ellentétes minden, mint aminek látszik!
Vajon hány embernek fog ez szöget ütni a fejében? Honfitársaim, lesz végre egység az ésszerűség és a jövőnk reményében, vagy folytatódik tovább a széthúzás és a hatalom rajtunk röhöghet a markába?

Nagyon várom mi lesz még a folytatás, mert ha gyülekezni csak meccsen, kulturális rendezvényen, a TESCO-ban és a kocsmák teraszán, vagy ellenzéki pártként a Kossuth téren lehet, akkor itt tényleg nagy a gáz, és megoldani csak úgy tudjuk, ha az ország realista része feláll a fotelből és véget vet ennek az egésznek!

Mert az önállóan gondolkodni tudók számára - látva az értelmetlen és ellentmondásokkal teli szabályokat és intézkedéseket - most már nyilvánvaló, hogy a járvány csak ürügy, hiszen a cél a megfélemlítés, a tönkretétel és a függőség!

Ezért csak a TÁRSADALMI ELLENÁLLÁS lehetősége maradt, de ha ez sem elég, akkor a politikával kell szembeszállni! Ehhez viszont erősíteni kell a sorainkat a helyi csoportokban, ezért KAPCSOLÓDJATOK ITT BE minél többen ezekbe most már helyben is.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!