Két-három slukk is elég a mérgezéses tünetekhez...

Meztelenül tomboló drogosok hívták fel a figyelmet arra, hogy drámai változások történnek a kábítószerpiacon. Dömpingáron jön a drog, sőt esetenként még fizetni sem kell érte. Az újabb és újabb molekulákat élesben próbálják ki az embereken.
Budapesten nemrég 23 fiatal lett rosszul. Két-három slukk elég volt ahhoz, hogy mérgezéses tüneteik legyenek. A fiataloknak ingyen adták a drogot.

2009 óta jelen vannak a magyar kábítószer piacon az olcsó designer drogok. Viszont 2014-ben olyan mennyiségben és olyan sokféleséggel árasztották el az országot, ami lassan kezelhetetlenné teszi a helyzetet.

Vannak olyan szerek, amik hatására szó szerint kivetkőznek magukból az emberek

Eddig azt hihettük, hogy a kábítószer ott jelenik meg, ahol van pénz a megvásárlásra. Manapság viszont sokszor a legszegényebbeket célozzák meg vele, akik vagy kísérleti nyúlként vannak kezelve, vagy az a cél, hogy a függőség kialakulása BÁRMIRE rávehetők legyenek.
Mert tény: bárki hozzájuthat droghoz, ami ráadásul olcsóbb, mint az alkohol.

Meddig tart a szülő felelőssége, és mi lenne a rendőrség feladata? És mikor veszik végre észre a jogalkotók, hogy nem az összetétel alapján kellene üldözni a szereket, hanem a hatásuk miatt!

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!