A COVID-19 járvánnyal kapcsolatos intézkedések sértik az alapjogokat!

Meddig mehet el az állam, hogy megvédje polgárait a járvány következményeitől? Pénteken a Szövetségi Alkotmánybíróság jelző hatással bíró határozatot hozott: az alkotmánybírák a szabad gyülekezés MELLETT és az alapvető jogok általános korlátozásai ELLEN emeltek szót! Most felmerül a kérdés: a kormány túlságosan messzire ment az intézkedések során?

A Német Szövetségi Köztársaságban a helyzet történelmileg egyedi. Az állampolgárok millióinak soha nem tiltották meg eddig, hogy parkokban vagy nyilvános helyeken gyülekezzenek. Bárki, aki így cselekszik jelenleg, vagyis kevesebb, mint 1,5 m-re van egy másik személytől, a rendőrség büntetőeljárás alá vonhatja.

Az alaptörvény 8. cikkelyét határozatlan időre felfüggesztették. Legális, de nem alkotmányos, amit Gerhard Baum volt belügyminiszter is megerősített az ARD magazinban április 2-án. De hogy lehet ez? Hogyan lehet, hogy Merkel kancellár nem tartja be az alkotmányt, és mégsem vonják büntetőeljárás alá? Németország továbbra is alkotmányos államként működik, vagy inkább a diktatúra előzetes szakaszában van? Mert úgy látszik, hogy a Covid-19 járványt trójai lóként alkalmazva, tartósan és határozatlan időre az országot olyan szabályok szerint vezeti, amelyekre a nép által egyáltalán nincs felhatalmazva. A köztársaság demokratikus működésének leállását állítólag a koronavírus legutóbbi mutációjának veszélyessége indokolja. De ez a koronavírus valóban ilyen gyilkos vírus?

Az RKI számok erősen kozmetikázottak, mivel azok nem tesznek különbséget, hogy valaki koronavírusban halt meg, vagy csupán azzal. Maga az RKI ajánlást adott ki a boncolások mellőzésére. Akik ennek ellenére mégis végeztek boncolásokat, mint például Klaus Püschel professzor, a Hamburgi Igazságügyi Orvostani Intézet vezetője, teljesen más eredményekre jutottak. Nevezetesen, egyik koronavírus áldozat sem volt korábban egészséges. Éppen ellenkezőleg, szinte mindegyik áldozat olyan idős beteg volt, aki hosszú évek óta krónikus betegségekben szenvedett. Merkel és két tanácsadója, prof. Christian Drosten és Dr. Lothar H. Wieler, az RKI vezetői mindezt nem vitatják.

Vannak-e epidemiológusok Németországban, és tesznek-e valamit? Igen. Sokan vannak, csak a mainstream média nem hagyja szóhoz jutni őket! Vajon ez szándékosan van így vagy véletlen? A KenFM most találkozott Dr. Sucharit Bhakdi mikrobiológus és epidemiológus professzorral, aki egész életében, azaz több mint 35 éve kutatja a fertőző betegségeket és sajátságaikat. Pontosan tudja, hogy miként terjednek a különböző járványok.

Bhakdi professzor úgy ítéli meg, hogy a Merkel kormány COVID-19 járvány kapcsán tett intézkedései nem csupán orvosi szempontból hatástalanok, hanem meghosszabbítják a világjárványt. Ráadásul rendkívül veszélyesnek tartja a jelenlegi intézkedéseket az ország demokratikus jogrendszere szempontjából. A professzor március 29-én az interneten nyílt levelet tett közzé, melyet Angela Merkel a kancellár számára írt, és amelyben öt kérdést fogalmazott meg. Több mint két millió ember látta ezt az üzenetet. Sokan válaszoltak. Merkel kancellár nem. A levelet valami oknál fogva egy médium sem közölte le.

A KenFM több dologról kérdezte Dr. Sucharit Bhakdit egy több mint 60 perces beszélgetésben. Mit akar az ember? Mi az oka Merkel közvetlen megkeresésének? Mennyire veszélyes a Covid-19? Hogyan értékeli Bhakdi orvosi szempontból a zárlatot és a személyi szabadság korlátozását, és mindenekelőtt miért figyelmezteti az orvos az országot? Kérdés, hogy Németország továbbra is demokratikus állam marad, vagy  itt az idő a polgárok összefogásának, és a demokratikus jogok visszaszerzésének? A professzor nehéz válaszokat ad ezekre a kérdésekre.

Forrás: bild.de, KenFM

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!