Az oltások számos variáns létrejöttéért felelősek, ami beláthatatlan következményekkel járhat!

Ahogy több szakértő is figyelmeztet: oltásokat megelőzés céljából, csak járványon kívüli időszakban alkalmazunk!
Most azonban a korábbi járványügyi szabályokat – melyek szerint járvány alatt nem vakcinázunk - hanyagul figyelmen kívül hagyták.

Köztudott, hogy a vírusok mutálódnak, és a mutációk következtében különböző variánsok alakulnak ki. A Nobel-díjas francia virológus Luc Montagnier szerint ehhez nagyban hozzájárulnak a védőoltások is, mivel számos variáns létrejöttéért felelősek.
2008-as Nobel-díjas tudós a hónap elején egyik interjújában fogalmazta meg a nyilvánosság előtt ezeket az állításait.

Korábbi interjújában Montagnier professzor már utalt arra is, miszerint a SARS- CoV-2 koronavírust nagy valószínűséggel egy laboratóriumban hozták létre. Akkori megjegyzései annyira megdöbbentőnek bizonyultak, hogy agresszíven megkísérelték hitelteleníteni a nyilatkozatát.

Az oltások létrehozzák a variánsokat

A professzor „elfogadhatatlan hibának” nevezte a koronavírus elleni vakcinaprogramot. A tömeges oltásokat „tudományos hibának, valamint orvosi hibának” nevezte.

„Ez elfogadhatatlan ballépés, mely az utókor számára a történelemkönyvekben is meg lesz örökítve, mert addigra bebizonyosodik, hogy a védőoltások hozzák létre a variánsok jelentős részét.”

A prominens virológus kifejtette, hogy „vannak olyan vakcinák által létrehozott antitestek”, amelyek arra kényszerítik a vírust, hogy „más megoldást találjon”. Ekkor szelektálódnak ki azok a változatok, amelyek „az oltás során keletkeznek és erednek”.

A betegség antitestfüggő felerősödése

Montagnier elmondta, hogy az epidemiológusok tudják, de „hallgatnak arról a vírusfertőzés következtében kialakuló jelenségről, amit a betegség „antitest-függő felerősödésének” (ADE - Antibody-Dependent Enhancement) neveznek, és az ADE-t említő cikkekben elbagatelizálják professzor Montagnier által kifejtett aggályokat. „A tudósok szerint az ADE állítólag nem okoz problémát a COVID-19 vakcinákkal történő beoltást követően” - jelentette márciusban a Medpage Today cikke.

Prof. Montagnier kifejtette, hogy a tendencia szinte minden országban látható, ahogy „az oltás görbéjét a halálesetek görbéje követi”. Már az állatkísérleteket követően megállapították, hogy a vakcinák által kiváltott ADE bizonyítékai ellentmondásosak, és potenciális biztonsági aggályokat vetnek fel.

A két fő ADE mechanizmus vírusos betegségben:

A makrofág-trópusi vírusok, például a dengue vírus és a FIPV esetében a nem semlegesítő vagy szub-semlegesítő antitestek fokozott monociták vagy makrofágok vírusfertőzését okozzák az FcγRIIa által közvetített endocitózis révén, ami súlyosabb betegséghez vezet. 

A légzőszervi vírusok, például az RSV és a kanyaró esetében a nem semlegesítő antitestek immunkomplexeket képezhetnek a légúti szövetekben lévő vírusantigénekkel, ami gyulladásgátló citokinek szekrécióját eredményezheti, immunsejt-toborzást és a komplement kaszkád aktiválódását tüdőszövet. Az ezt követő gyulladás légúti elzáródáshoz vezethet, és súlyos esetekben akut légzési distressz szindrómát okozhat. 

A COVID-19 immunopatológiai vizsgálatok még mindig folyamatban vannak, és a legfrissebb rendelkezésre álló adatok arra utalnak, hogy a SARS-CoV-2 által okozott emberi makrofág fertőzés nem produktív. Meglévő bizonyítékok arra utalnak, hogy az immunkomplex képződése, a komplement lerakódása és a helyi immunaktiváció jelenti a legvalószínűbb ADE mechanizmusokat a COVID-19 immunopatológiában. 

A Nobel-díjas tudós álláspontját támasztja alá az orvosok összefogásának az Európai Gyógyszerügynökséghez (European Medicines Agency – EMA) intézett nyílt levélben feltárt információi. A levél szerint komoly aggályok merülnek fel, hogy a COVID-19 vakcinák EMA általi jóváhagyása korai és meggondolatlan volt, és hogy a vakcinák beadása kimeríti az emberkísérletek fogalmát, ami megsérti a nürnbergi kódex alapelveit.

A hónap elején a RAIR beszámolt Christine Rouzioux francia virológus nyilatkozatáról, mely szerint a koronavírus esetek új hulláma következett be több idősotthonban - Montpellier-ben, a Sarte-ban, Rheims-ben, a Moselle-ben - azok között, akik már korábban megkapták az oltást.

Prof. Luc Montagnier tájékoztatást adott arról, hogy saját kísérleteket végez azokkal, akik az oltás után megfertőződnek a koronavírusban. Ezek a beoltottak szelektálják és terjesztik azokat a variánsokat, amelyek rezisztensek az oltással szemben' - mondta.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!