Válaszadás néhány fontos kérdésre.

Sok dologgal elmaradásba kerültem az utóbbi hetek felpörgése és történései miatt, ezért most a viszonylag nyugalmasabb év végi időszakban megpróbálom valamelyest utolérni magam.
Korábban sokan írtátok és kérdeztétek, hogy miért nem megyek be ahhoz a „covid-hős” celebhez, aki ahol csak tudott provokált, a bulvár hírportálokon pedig rendszeresen előadta magát, és „nagy bátran”
 

meginvitált az egyszemélyes kórházi VIP szobájába.

Aztán a cirkuszi előadásába - az „elfogulatlan, korrekt és igazmondó” sajtó örömére - belefért még egy kis folytatólagosan elkövetett rágalmazás és becsületsértés is...

Nem találtam még arra se méltónak ezt az ostoba kérést, hogy reagáljak rá, mert nyilvánvalóan csak a nézettség növeléséről szólt. Ugyanis a kórházak többek között azért is kerültek katonai irányítás alá, hogy egyrészt nyomás alatt tartsák az ott dolgozókat, a betegeket és a látogatókat egyaránt, másrészt pedig hogy

bármilyen - a számukra, illetve a megbízónak nem megfelelő - információ, képi vagy hanganyag kiszivárgását megakadályozzák.

Hiszen ha nem elég óvatosak, akkor már áprilisban le kellett volna állítani a média által előidézett „világjárványt”, mivel üres volt jószerivel minden covidos kórterem a kórházakban. Hősünk esetének mesterkéltsége azért is egyértelmű, mivel odabentről rajta kívül már régóta senki sem 'lájvozhatott'.

Már csak azért sem, mert amíg tavasszal például észrevétlenül be is költözhetett egy üres covid osztályra a helyi hajléktalan, és fosztogathatta anélkül, hogy ezt észrevették volna, az őszi második felvonásban sokkal határozottabban odafigyelnek mindenre. Jobban ügyeltek már a dramaturgiára is, ezért akit csak lehetett, azt akár a hibás tesztek alapján rögtön befektették a covidos kórtermekbe, még akkor is, ha nem voltak tünetei...

Arról, hogy ennek mi lett a következménye, elég sokat tudnának mesélni az oda került emberek, amit most nem részletezek, nehogy legközelebb már a TEK rúgja rám az ajtót. Az interneten elég sok ezzel kapcsolatos történetet leírtak, mutattak és mondtak el a bátrabbak, amelyek egyébként egyszer úgyis kiderülnek, és akkor majd ráébred az egész ország, hogy valójában mit is tettek velünk járvány címén, és ezért kik a felelősek.

Legyen most csak annyi elég, amit ebben a videóban is látni lehet,

vajon milyen hétpecsétes titkokat őriznek ilyen vehemensen

bátor katonáink és rendőreink a kórházak épületében, ha oda még egy belépni egyébként jogosult országgyűlési képviselőt sem engednek be!
A „legmókásabb” rész 1:45-től kezdődik, érdemes legalább azt megnézni a felvételből:

Csak jelezném, hogy még a rendkívül „tájékozott” és mindent 'is' sokkal jobban tudó médiát se engedik be sehová! Ők is legfeljebb csak vágóképekkel, korábbi felvételekkel vagy egyéb manipuláló módszerekkel és hiteltelen beszámolókkal vezetik félre régi jó szokásuk szerint az embereket.

Aztán van itt egy még döbbenetesebb eset, amikor egy apát több nap után sem engedtek be, hogy a halott gyermekét láthassa! A kórházi küzdelmeiről több videót is közzétett, de „valaminek” a hatására később ez mind törölve lett! Már csak az utólagos beszámolói nézhetők meg.

Utóirat:

Azóta érdekes információt kaptam arról, hogy ezért a 'médiahakniért' - a szerepét egyébként nagyon gyengén játszó celebünk - mekkora jutalomban részesült. Kicsi ez az ország, ezért hamar kiderül az igazság. És ha Jászai díjat nem is, de a Kossuth díjat már egy „szakértő” megszavazta neki a  „haza szolgálatáért” tett produkciójáért. Tehát aki kitalálja és megírja majd ide kommentben a pontos összeget, annak jutalmul a most megjelent könyvünket ajánlom fel dedikálva.
Tartok tőle, hogy nem fog helyes megfejtés érkezni a celebünk „jutalmáról”, de azért próbáljuk meg, és várom a tuti tippeket!

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!