A kormányzó megtiltotta az oltási-útlevelek használatát.

Ron DeSantis, Florida Állam kormányzója rendeletben tiltotta meg az állami szerveknek az úgynevezett oltási-útlevelek kiadását. Kijelentette, hogy a vállalkozások sem köthetik ehhez sem a munkavállalók foglalkoztatását, sem az ügyfelek kiszolgálását.

A vakcinaútleveleket a világ több tucat országában fejlesztik vagy bevezetni tervezik, és a világjárvány idején bezárt vállalkozások biztonságos újraindulásának eszközeként emlegetik.

Ezzel szemben Ron DeSantis kormányzó szerint Biden elnök nemzeti oltási útlevél-rendszerrel kapcsolatos tervei teljesen elfogadhatatlanok.

Tűrhetetlen, hogy a normális társadalmi életben való részvételhez a kormány vagy bármely magánszektor előírja a közösség tagjai számára azt, hogy be legyenek oltva!

Szeretne moziba menni, és meg kell ehhez mutatnia az oltási igazolványát? Nem.
Szeretne meccsre menni és ott is kérhetik öntől? Nem.
Szeretne vidámparkba menni? Nincs szükség rá!
Mi itt Floridában nem támogatjuk az oltási igazolványt!

DeSantis elmondta, hogy az embereknek joguk van a szabad döntésre, így  teljes szabadságuk van annak eldöntésében is, hogy beoltatják-e magukat, és ezt különböző korlátozások kilátásba helyezésével erkölcstelen dolog erőltetni. 

A korlátozások, bezárások és a szájmaszkok mellőzése ellenére, vagyis inkább ENNEK KÖSZÖNHETŐEN Floridában még FELE AKKORA SINCS A HALÁLOZÁS, mint máshol!

DeSantis kormányzó már a múlt héten

elutasította a bezárás bevezetését is Florida Államban,

miután Joe Biden elnök felvetette, hogy további nemzeti korlátozásokra lehet szükség.

Bármilyen típusú lezárást ma fontolgatni - őszintén szólva őrültségmondta DeSantis. Ez Floridában nem fog megtörténni. Folytatjuk azt, ami eddig is működött!

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!