Járványügyi szakemberek szerint az oltási igazolvány használata tudománytalan.

Egy frissen közzétett orvosi tanulmány megállapította, hogy a COVID-19 fertőzés lényegesen tartósabb és erősebb védelmet nyújt a vírus Delta variánsa ellen, mint a vakcinák.

„A tanulmány szerint a SARS-CoV-2 fertőzés után kialakuló természetes immunvédelem jóval nagyobb mértékű és szélesebb spektrumú védelmet nyújt a koronavírus Delta-változata ellen, mint a Pfizer-BioNTech oltóanyag két adagja. Erről a Scientific American számolt be. 

A vakcinázott személyek 27-szer nagyobb valószínűséggel kapnak el olyan COVID-19 fertőzést ami tünetekkel jár, mint azok, akik természetes immunitással rendelkeznek a COVID fertőzéssel szemben.

Szemétbe az oltási igazolványokkal és útlevelekkel!

Világszerte sok kormány megköveteli az állampolgáraitól, hogy oltási igazolást szerezzenek be az utazáshoz. Joe Biden az Egyesült Államok elnöke egyenesen azt fontolgatja, hogy megtiltja az államközi utazást azoknak, akiket nem oltottak be a COVID-19 ellen.

Az oltási igazolványok és útlevelek erkölcstelenek és hatalmas kormányzati túlkapások már az új kutatási eredmények figyelmen kívül hagyása esetén is! Egyszerűen nincs sem ok sem hasonló történelmi példa a kormányok számára, hogy ilyen módon próbálják korlátozni az egészséges emberek szabadságát egy légúti vírus miatt.

Az oltási igazolványok használata - ami valójában alapvető emberi jogokat korlátozó diszkrimináció - ennek az izraeli tanulmánynak, illetve a CDC megállapításainak fényében teljesen értelmetlenné válik. Az ilyen diszkrimináció alapja nem csak téves, de abszurd is az új felfedezések fényében.

Martin Kulldorff, a Harvard Orvostudományi Egyetem professzora szerint legalább 15 tudományos tanulmány igazolja, hogy a természetes immunitás exponenciálisan nagyobb védelmet nyújt, mint a vakcinák, és ez azt jelenti, hogy

az oltáson alapuló védettségi igazolványok teljesen tudománytalanok!

A járványügyi szakember szerint egy korábbi COVID megbetegség sokkal komolyabb immunitást biztosít, mint a vakcina, így

a fertőzésen átesettek részére oltási kötelezettséget előírni nemcsak tudományos nonszensz, hanem etikátlan és diszkriminatív is egyben.

Ezenkívül a CDC kutatások azt is megmutatják, hogy a vakcinázott személyek továbbra is megfertőződnek a COVID-19 által, és legalább annyi vírust hordoznak a garatban és az orrjáratokban, mint a nem oltottak!

„A magas vírusterhelés a fertőzések megnövekedett kockázatára utal, és aggodalomra ad okot, hogy más változatokkal ellentétben a Delta variánssal fertőzött vakcinázott személyek is átvihetik a vírust' - jegyezte meg Rochelle P. Walensky, a CDC igazgatója egy Massachusetts-i koronavírus-járványt követően, amely főként vakcinázott személyeket érintett . Ezek az adatok azt mutatják, hogy a vakcinázott személyek továbbra is megfertőződhetnek és terjesztik a vírust.

Tehát a COVID fertőzésen átesettek lényegesen nagyobb védelmet élveznek a vírussal szemben, mint az oltottak. 

Azok az emberek, akik nem estek át koronavírus fertőzésen, és ennek ellenére úgy döntenek, hogy nem oltatják be magukat, ezt a döntésüket saját felelősségükre teszik. Az viszont már bizonyított, hogy ezzel elsősorban önmagukat veszélyeztetik, és nem az oltottakat.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!