Legalább ennyi időt szánj minden nap magadra, hidd el megéri!

Naponta csak 15 percet kell rászánnod erre a gyakorlatra, és sokkal egészségesebb lehetsz! Feküdj le a földre és támaszd neki a falnak a felemelt lábaidat, hogy ezeket a jótékony hatásokat megtapasztald.

Megszabadulhatsz a lábfájástól
Ez a gyakorlat segítségedre lehet abban, hogy egy fárasztó nap után megpihentesd a fájó lábaidat. Legyen szó álló vagy akár ülőmunkáról, a lábad elfárad és fájni kezd, ha sokáig van ugyanabban a pozícióban.

Lábdagadás
A lábdagadás nem csak a meleg miatt, de az ülőmunkától is könnyen előfordulhat. Lábdagadást okozhat a rossz vérkeringés, egy hosszú utazás, veseproblémák, szívbetegség, vagy különböző gyógyszerek szedése is.

Nyugtatja az idegrendszert
Ha nekitámasztottad a lábad a falnak, lélegezz lassú és egyenletes ütemben, mert ilyenkor több oxigén jut a tüdőbe, és az idegrendszered is megnyugszik.

Javítja az emésztést
Ha feltartod a lábad, normalizálódik a bélműködés és beindul az emésztés. Nagyon hatékony ez a pozíció székrekedés és puffadás ellen is.

Megnyugtat
Mindössze 20 percet kell eltölteni ebben a pozícióban, hogy nem csak fizikailag, de lelkileg is megnyugodj ezáltal. Az agyban normalizálódik az oxigénellátás, ellazulsz, és jóleső lelki nyugalom áraszt el, miközben segít abban is, hogy a fontos dolgokra koncentrálj.

Minél többet használod ezt a módszert, annál jobban észreveszed a testedre gyakorolt jótékony hatását.
PRÓBÁLD KI GYORSAN!

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!