A szakemberek követelik, hogy a kormányok gondolják újra az oltáspolitikát!

A Vakcinák (Vaccines) elnevezésű szakfolyóirat legújabb - 2021. június 24-i - publikációja szerint az aktualizált eredmények tükrében feltétlenül újra kell gondolni a jelenlegi oltáspolitikát. A német, holland és lengyel szakemberek kutatási eredményei alapján

„minden három, oltással megakadályozott (koronavírus általi) halálesetre kettő, oltással okozott halálesettel kell számolnunk.”

A koronavírus elleni vakcinák engedélyezési folyamatai elkapkodottnak bizonyultak, mivel nem állt rendelkezésre elegendő mennyiségű, az oltások biztonságát igazoló adat.

A kutatók az Európai Gyógyszerügynökség (European Medicines Agency) és a Holland Nemzeti Nyilvántartás (Dutch National Register) adatbázisának feldolgozása alapján jutottak erre a következtetésre.

A COVID-19 oltásokkal kapcsolatos egyedi biztonsági esetekről szóló jelentések Európában

Egy nemrégiben végzett kísérleti tanulmány kimutatta, hogy a SARS-CoV2 tüskefehérje elegendő az endothel károsodások előidézéséhez. Ez potenciális ok-okozatot ad a legsúlyosabb és leggyakoribb mellékhatásokra, nevezetesen az érrendszeri problémákra, köztük a trombotikus, vérrögképződéssel járó eseményekre.

A vektor alapú COVID-19 vakcinák oldható tüskefehérjéket képesek a szervezet sejtjeiben előállítani, amelyek megsokszorozzák a potenciális károsodási helyeket. A tüskefehérje olyan doméneket is tartalmaz, amelyek kötődhetnek a kolinerg receptorokhoz, ezáltal veszélyeztetve a kolinerg gyulladáscsökkentő utakat, fokozva a gyulladásos folyamatokat.

Egy újabb áttekintés a COVID-19 mRNS vakcinák számos más lehetséges mellékhatását sorolta fel, amelyek szintén az oltások beadását követően később jelentkezhetnek.

A kutatók következtetési alapján feltétlenül szükséges józan tényekkel visszafogni az oltási kampányokat. Véleményük szerint az Európai Gyógyszerügynökségnek és a nemzeti hatóságoknak

felülvizsgálatokat kell kezdeményezniük a COVID-19 vakcinák biztonságát illetően,

a kormányoknak pedig alaposan mérlegelniük kell a vakcina politikájukat ezen adatok fényében!

Ideális eset az lenne, ha független tudósok készíthetnének alapos esettanulmányokat a nagyon súlyos esetekről, hogy bizonyítékokon alapuló ajánlások születhessenek arról, hogy ki részesülhet esetleg a SARS-CoV2 elleni oltásban, és kiket fenyeget a súlyos mellékhatások veszélye.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!