A Pfizer és a Moderna vakcinák használatát fel kell függeszteni?

Amerikában a CDC (Betegség Ellenőrzési és Megelőzési Központ) tanácsadó testülete megerősítette, hogy valószínűsíthető a kapcsolat a COVID-19 vakcinák és az akut aszeptikus szívhártya, illetve szívizom gyulladások kialakulása között.

Az immunizálási folyamattal foglalkozó tanácsadó bizottság szerdai ülésén az oltásbiztonsági technikai munkacsoport kijelentette, hogy „az eddig rendelkezésre álló adatok arra utalnak, hogy a myocarditis valószínűleg összefüggést mutat serdülők és fiatal felnőttek esetében az mRNS-oltásokkal”.

Dr. Matthew Oster, a COVID-19 Vaccine Task Force tagja elmondta, hogy

Úgy tűnik, hogy az mRNS vakcina a szívizom gyulladások új kiváltó oka lehet!”

Eddig a CDC több mint 1200 esetben kapott jelentést akut aszeptikus szívhártya, illetve szívizom gyulladásokról azoknál az embereknél, akik Pfizer/BioNTech vagy Moderna oltást kaptak. Ezen esetek nagy részét a második oltás után jelentették, akiknek a medián életkora 24 év volt, és közel 80%-a férfi.

Lehetséges, hogy a Pfizer és Moderna vakcinák használatát is fel kell függeszteni?

Korábban már erre a sorsra jutott az AstraZeneca brit-svéd gyógyszercég oltóanyaga is, mivel annál a vérrögképződéses esetek között találtak bizonyítottan összefüggést. Ennek következtében akkor több ország - Svédország, Lettország, Franciaország, Írország, Norvégia, Dánia, Izland, Románia, Bulgária, Németország és Olaszország is - felfüggesztette az oltóanyag használatát.

Nálunk persze ezek a problémák senkit nem zavartak, ahogy a mostaniak sem, hiszen a legfontosabb az, hogy nőjenek a számok, mint egy sportmérkőzésen, aminek a fokozásához fel is kértek néhány ismertebb arcot, valamint „hozzáértő” zenészeket és színészeket is!

Ha már a média „munkásait” és a politikusokat nem érdekli, hogy emberéleteket tesznek tönkre és áldoznak fel, vajon a lakosság által kedvelt vagy elismert hírességek lelkiismerete hogy viseli ezt?
Vagy a pénz náluk is mindent felülír, és semmi sem számít?

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!