Nemzetközi tudományos rendezvény a koronavírus anomáliákról

A Magyar Orvosok és Egészségügyi dolgozók a Tisztánlátásért (MOET) szervezésében nemzetközi tudományos konferenciára kerül sor 2020. augusztus 21-én Budapesten. Az eseménynek a Magyarok Háza ad otthont, fővédnöke pedig Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetségének elnöke. A konferencia nemcsak a helyszínen, hanem magyar, angol és német nyelven online is  követhető lesz .

A rendezvény célja, hogy fórumot biztosítson azoknak a független szakembereknek és tudósoknak, akik segíthetnek megérteni a SARS-CoV-2 vírus elterjedése miatt kialakult rendkívüli helyzetet.  Küldetésének tekinti, hogy megteremtse a „járvány” orvosi és államigazgatási kezelésének  hiányzó tudományos hátterét, és szakmai alternatívát nyújtson a tudománytalan, félrevezető, pánikkeltő információk rengetegében. Feladata, hogy hozzájáruljon a tisztánlátáshoz, melynek következtében eredményes párbeszédek alakulhatnak ki az eddig nem tisztázott, tabunak számító kérdésekben.

Mindannyian megéltük az orvostudományi és egészségügyi szempontból megalapozatlan, érthetetlen, sajnos sokszor hazug intézkedéseket, a pánik indokolatlan fokozását, az emberek félrevezetését. A main stream média olyan turbulenciával tálalta az előre megírt protokollt, mintha az bármilyen szakmai tényeket, szakmai vitákat megélt volna. Sem hazánkban, sem nemzetközi szinten nem, vagy alig voltak szakmai konferenciák, ahol ezeket az eseményeket helyesen lehetett volna értelmezni, és az elmúlt hónapok eseményeit, tapasztalatait ki lehetett volna értékelni. Olyan mértékben túlhajszoltan kaptuk a megalapozatlan információkat, hogy szükség volt egy ellenpólusra, ahol a másik oldal is megszólalhat, ahol viták, érvek elhangozhatnak, tanácskozásra van lehetőség mindannyiunk okulására. Sajnálatos, hogy az orvosok jelentős része eddig kellő kritika nélkül elfogadta a WHO, a CDC, a különböző magán- és gyógyszergyári érdekeltségű nemzetközi szervezetek, valamint az ehhez simuló kormányprogramok irányelveit, a nemzetközi lapok tematikusan egyoldalú publikációit, és beállt az emberek megfélemlítését célzó intézkedésekbe végrehajtó katonának.

Sokan vannak azonban, akik nem értenek egyet, csupán hallgatnak, félnek. Féltik az állásukat, hogy nevetségessé teszik őket, hogy etikai eljárást indítanak ellenük, hogy bármilyen erőszakos megszégyenítés éri őket.

Láthatjuk, hogy egy ilyen világesemény után, nem lehet elegendő csupán a hosszú átfutási idővel rendelkező szakmai lapokból tájékozódni. Arról nem is beszélve, hogy e lapok túlnyomó része is ugyanazokat az érdekeket szolgálja ki, amelyeket a nagy példányszámú bulvárlapok. Ezért feltétlenül szükség van az alternatív szakmai vélemények nyilvánosságára is, melynek első komolyabb fóruma lesz ez a már lezajlott járványról szóló konferencia. Szeretnénk elősegíteni, hogy az értelmetlen intézkedések és az azok mögött megbújó megfélemlítés eltűnjön, a lezajlott hisztéria még egyszer ne ismétlődhessen meg, de emellett a betegek érdekét, biztonságát mindenek felett megtartsuk. Bízunk a tudás értelmében, mert a szakmai konferencia a tudás megszerzésének, bővítésének egy jól bevált módja. Aki ezt akadályozza, kritizálja, az sötét középkort szeretné viszontlátni, aki támogatja és konstruktívan áll a szakmai vitákhoz, az a szabad orvoslás és a szabad páciensek léte mellett teszi le a voksát.

Az előadók névsora a teljesség igénye nélkül:

Prof. Dr. Boros László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora (Egyesült Államok);

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi mikrobiológus, infektológus a mainzi Johannes Gutenberg Egyetem emeritus professzora (Németország);

Prof. Dr. Gundarov Igor Alekszejevics epidemiológus, az Orosz Tudományos Akadémia tagja (Oroszország);

Dr. Lusavina Alina Alekszandrovna neurológus, szociológus, a “Független  Orosz Orvosok Szövetsége” nemzetközi szervezet elnöke (Oroszország);

Dr. Bodo Schiffman fül-orr-gégész, az egyensúlybetegségek specialistája, a WIR2020 társadalmi szervezet alapítója (Németország).

Ahogy a régi latinok mondták: Audiatur et altera pars, azaz hallgattassék meg a másik fél is!  Várunk minden nyitott gondolkodót, minden érdeklődőt, aki kíváncsi az érem másik oldalára!

A rendezvény költségeihez a Caraka Alapítvány 11702043-21456499-00000000 számlaszámára küldött adománnyal lehet hozzájárulni.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!