Itt a lehetőség, amit nem szabad elszalasztani!

Sokszor nehéz szavakba önteni amit érzek, és így vagyok ezzel most is. Hosszan írhatnám azt a sok problémát és gondot, ami halmozódik, de sajnos nagyon kevés ember van, akivel ezt meg lehet osztani, vagy netán megoldani.

Nem szeretnék panaszkodni, de gyakran elgondolkodom azon, hogy miért vállalok újra erőn felül olyan dolgot, hogy a hazánk érdekében küzdjek a Normális Élet megteremtéséért, amikor ezt a legtöbben csak szeretnék, de sajnos alig vannak olyanok, akik valóban akarják is, és ezért a maguk módján vagy a lehetőségeik szerint tesznek valamit…

Persze ilyenkor sokan felszisszennek, hogy de ő is… Viszont a valóság és a történések mást mutatnak. Nem véletlenül kezdtem el ennek a döntő jelentőségű évnek már a legelején arról beszélni, hogy hol tartunk, mit kell tennünk és hova kellene eljutnunk. Hiába írtam ezt le, sokan nem olvasták, vagy ha mégis, akkor nem értették vagy elfelejtették amiket ott tanulságképpen elmondtam.
De ismétlés a tudás atyja, ahogy ezt szokás mondani, ezért szeretném nektek most ezt újra feleleveníteni, amit kérlek titeket, hogy mindenképpen olvassatok el itt!

Ahogy az ezt követő folytatást is vegyétek komolyan, mert sajnos azóta sem léptünk fel még a következő lépcsőfokra, ami óriási hiba. Ugyanis az idő szalad, a körülöttünk történő dolgok pedig - ahogy megjósoltam ezt már tavaly ilyenkor is - NEM JAVULNAK, HANEM EGYRE CSAK ROSSZABBODNAK!
Inspirációképpen feltétlenül javaslom nektek ezt is újra elolvasni itt.

Utána döntsük már el végre - jobban mondva TI IS DÖNTSÉTEK EL, mert rajtam ez már régóta nem múlik -, hogy a csaták mezejére lépünk, vagy marad minden úgy, ahogy a felettünk uralkodó politika ezt szeretné?!

Mert a szavakon kívül nem látom továbbra sem a tetteket, pedig most már azon van a sor a billentyűhuszárkodás és a fotelforradalmároskodás helyett, de sajnos még mindig itt tartunk!

Hogy miért mondom most ezt, a válasz egyszerű. Mert régóta arra vár mindenki, hogy nagy tömegben összejöjjünk és mutassuk meg az erőnket, amit már nem akadályozhatnak meg. Nos, itt az idő és a lehetőség erre, de azt látom, hogy ez megint csak a szavak szintjén mozdítja meg az embereket.
Pedig május 23-án a jelen állás szerint már veszélyhelyzet sem lesz, ezért szabadon, rendőrségi beavatkozás nélkül tarthatjuk meg - reményeim szerint - a legnagyobb megmozdulásunkat!

De sajnos ezek csak remények, mert látva az aktivitást, valamint a szervezéshez és a segítségadáshoz jelentkezők számát, A HELYZET DÖBBENETES ÉS RENDKÍVÜL ELKESERÍTŐ! Mi sem szemlélteti ezt jobban, mint a támogatók száma a vasárnap közzétett felhívásra, hogy - az egyébként rendkívül drága technikai, színpadi és egyéb költségekben - a támogatásotokkal segítsetek.

Nem fogjátok kitalálni, ezért inkább elmondom, hogy 3 nap alatt 6 ember volt, aki anyagilag segített, és akiknek a nevét, bár nem szokásom, de most az utókornak azért itt megörökítem, és emellett köszönetem és tiszteletem nekik, ahogy eddig is mindenkinek, aki bármivel és bármilyen mértékben is, de hozzájárult és támogatta azt, hogy a küzdelmünk ne legyen hasztalan!
Itt vannak sorrendben akik annak érdekében, hogy létrejöjjön és működjön a rendezvény, anyagilag segítettek: Zelenyák Marianna, Drombovszki Gergő, Rózsa Péter, Bodai István, Hontváriné Szabó Ilona és Farkas László.

És vajon hányan jönnek majd el? Persze az okosok - akik nyilván soha semmit nem szerveztek vagy rendeztek még az életükben - ilyenkor IS rögtön megszólalnak, hogy ehhez minek kell pénz? Ha rajtuk múlna, akkor állhatnánk ott és beszélgethetnék, mint egy bolt előtt a tömött sorban.
De ők voltak azok is, akik azon háborogtak, hogy miért nem volt hangosítás február 28-án a Hősök terén? Elárulom az ilyen „tudósoknak” azért, mert az egy tiltott rendezvény volt, és aki ott volt az láthatta, hogy egy Fradi-Dózsa meccshez képest négyszer annyi rendőr, jármű és felszerelés volt akkor ott! Aki egy mikrofonállványt vagy hangosítóládát letett volna a térre, nem is beszélve a színpadról, azonnal elvitték volna legalább 150 ezres büntetéssel.

És mondanám még azt is ugyanezeknek a mindent is tudó „okosoknak', hogy a demonstráció nem azért fejeződött be korán a szándékaink ellenére, mert így szerettük volna, hanem mert el sem kezdődött és máris felhívtak, hogy jogellenesen vagyunk jelen, amit rendőri beavatkozással felszámolnak, ha nem intézkedem.
Választás elé állítottak, vagy bejelentem, hogy vége az összejövetelnek, és csak engem büntetnek és vesznek elő emiatt, vagy körbevesznek bennünket és mindenkit igazoltatva bírságolnak - ahogy tették ezt március 20-án is az Andrássy úton, amikor nagy erőkkel körbekerítettek bennünket, pedig ott tényleg csak sétáltunk, és nem demonstráltunk!

Ennek ellenére még sokáig tudtam húzni az időt különféle módokon, ha emlékeztek vagy az ottani élőfelvételeket megnézitek, és így sikerült hangosítás és színpad nélkül mégis felszólalnunk és erőt adni nektek. Aki ott volt, azok mindannyian tudták és érezték is, hogy nem hiába jöttek! Aki pedig otthon ült, azok közül csak néhányan nem értették meg mi történik, és írták a kritikus kommenteket…

Szóval erről ennyit, és remélem mindenki érzi, hogy május 23-nak óriási a tétje, ezért ott kell lenni! Sajnos azt is látom, ahogy február 28-án, úgy most is már rátelepültek erre és megjelentek a közösséget bomlasztó szervezetek és pártok. De most már annyira arcátlanok, hogy a saját rendezvényükként hirdetik a neten az általam, magánszemélyként már egy hónappal ezelőtt a rendőrségen hivatalosan is bejelentett és lefoglalt Hősök terét. Ebből viszont már elég volt és innen is jelzem ezeknek az ismeretlen gyülekezeteknek és megmondóembereknek, hogy a közelünkbe se jöjjenek! Megköszönném, ha végre meg is értenék ezt.

Ha akarnak valamit, akkor rajta, csinálják maguktól és mutassák meg, ne pedig ránk telepedjenek, mert ezzel már eddig is sok bajt és problémát okoztak, hiszen rengeteg megtévesztett embert miattuk büntettek meg. Ezért jobb lesz, ha otthon maradnak, vagy meghirdetnek maguknak máskorra vagy máshová eseményt, mert akkor jól látható mint eddig is, hogy néhányan vannak, és nem elég, hogy a megosztásra törekszenek, még idegen tollakkal ékeskedve próbálják félre is vezetni az embereket mások rendezvényein.

Visszatérve a fontos dolgokra, mindenki döntse már el, hogy változtatni akar, vagy csak szeretné ezt, mert egyáltalán nem mindegy!

Ezért se felejtsétek, hogy május 23-án 12 órától, Budapesten a Hősök terén ott kell lenni mindenkinek, hogy tisztán lássuk mennyien vagyunk, akik hadra foghatók, hiszen már büntetés se jár majd ezért, ami eddig visszatartó erő volt!
A vidékieknek sem okozhat gondot az utazás, ha többen összefognak helyben. Az egymással való szorosabb kapcsolattartás miatt ehhez regisztráljatok be a zárt közösségi oldalunkra, ahol az utazást is könnyebben megtudják beszélni egymással az egy környéken lakók.

Az eseményt itt tudjátok megnézni, a teendők miatt és a szervezéshez pedig ezen az e-mail címen várjuk az önkéntes segítők jelentkezését: [email protected]

Szeretnélek a februárihoz hasonlóan most is felkérni titeket arra, hogy aki tud, az küldjön nagyon rövid 1 mondatos videót arról, hogy miért fontos eljönni és kiállni a Normális Életért és az Emberi Jogainkért a Hősök terére. Mondjátok el ezt azoknak is, akik még hezitálnak! Ezekből az üzenetekből készülne egy buzdító felhívás, és a rövid felvételeket vagy a videó letöltési linkjét szintén a [email protected] e-mail címre küldjétek.
KÉSZÜLJETEK, és aki eljön vagy bármiben segítene, az csatlakozzon be ide.

Aki pedig a fentebb említett néhány támogatón kívül még úgy érzi, hogy a rendezvény jelentős költségeibe besegítene, azt arra kérem tegye meg itt, hogy mindent jól meg tudjunk oldani és május 23-a is emlékezetes legyen:
Médiaforrás: 68800099-11153906
Külföldről IBAN: HU95-6880-0099-1115-3906-0000-0000
BIC kód: TAKBHUHB

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGETEKET, és nagyon kérem, hogy ezen kívül a beillesztett linkeken keresztül olvassátok feltétlenül újra el, amiket kértem! De ezt a cikket is osszátok meg ahol csak lehet, hogy eljusson mindenkihez, aki azt akarja, hogy Normális Életünk legyen.
Hálás köszönet érte!

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!