Nekünk kell cselekedni, mert nincs mire vagy kire várni!

Biztos ismeritek azt a történetet, aminek 4 személy - Valaki, Bárki, Mindenki és Senki - a főszereplője. Szerintem ez most nagyon aktuális, és érteni fogjátok miért.

Egy szép napon szóltak Mindenkinek, hogy akadt egy fontos feladat, amit sürgősen el kell végezni. Mindenki biztos volt benne, hogy Valaki megcsinálja. Bárki megcsinálhatta volna, viszont Senki se csinálta meg!

Valaki dühös lett emiatt, mivel ez Mindenki dolga lett volna. Mindenki úgy gondolta, hogy Bárki megcsinálhatná, és Senki nem vette észre, hogy Mindenki kerüli a munkát.

Végül Valaki lett, akit Mindenki okolt, amiért Senki nem végezte el azt a feladatot, amit Bárki elvégezhetett volna...

Sok mindent felvállaltam, anélkül, hogy kértek vagy kényszerítettek volna rá. Megtettem amit lehet, mert ennyivel tartozom az életnek, a gyermekeimnek, az unokáimnak - és nektek. Az vesse majd rám az első követ, aki valaha is ennél többet tett úgy, hogy igazán nem volt köszönet.

Február 28-án kiderül, hogy volt-e értelme ennek? Akarnak-e tényleg élni az emberek, vagy csak megalázott szolgaként legfeljebb zúgolódni mernek - de azt is csak otthon, csendben, vagy maximum a facebookon és az interneten. Mert aki nem jön el a Hősök terére, mert ennyit sem képes tenni azért, hogy normálisan élhessen, és a jövőért, a gyermekeiért felelősséget érezve végre cselekedjen, az ne várjon semmi jót!

Főleg azt nem, hogy Valaki elvégezze majd, amit Bárki megtehetne, hiszen Mindenki számára fontos lenne, de aztán Senki sem csinálja meg.
Mert nem veszik komolyan vagy nem értik és sokan el sem hiszik, hogy mi lehet majd ennek a járványhisztériának a vége.

Annak érdekében, hogy kifogások nélkül mindenki eljöhessen, és ezt gond nélkül, jó társaságban megtehesse, létrehoztuk a Normális Ország közösségi oldalunkat, a Normális Élethez ragaszkodó emberek számára!

Jelentkezzetek be ide, hogy a környéken élőkkel a kapcsolatot fel tudjátok venni. Azért is nagyon fontos ez, mert a vidéken élők így könnyebben el tudnak majd jönni február 28-án a fővárosba, egy autóval többen is, ami nem csak olcsóbb, de sokkal kényelmesebb, és így nincs senki időhöz kötve.

Akik elszántak és tényleg komolyan gondolják a Normális Életet, amiről nem csak beszélnek, hanem tenni is akarnak érte - de csakis ők, nem pedig a talán, még nem tudom vagy majd meg látom bizonytalankodók -, azok regisztráljanak be ide, hogy helyben vagy egymás közelében összejöjjenek, és innentől elkötelezett normális emberként szervezkedjenek!
Ezzel a február 28-i részvételt is megkönnyítjük mindenkinek, a fővárosiaknak és a vidékieknek egyaránt.

Ettől kezdve kapcsolatban leszünk egymással a saját környékünkön, barátkozhatunk és készülhetünk a további feladatokra és eseményekre, mert nyilvánvalóan ez lesz a dolgok rendje, amíg el nem érjük a céljainkat.
A főpróba a Hősök terén lesz, ahová az ország minden részéből fogunk érkezni, és egy járművel a teljes létszámot kihasználva könnyedén, akadályok és a szokásos kifogások nélkül a fővárosba utazhatunk.

Ezt meg kell tenni, mert hitet, lelkesedést és kitartást azzal adunk mindenkinek, ha látják, hogy együtt vagyunk, és erőt mutatunk, nem csak otthon, a gép előtt, a billentyűket koptatva a fotelban kuksolunk, és közben „bátor nyusziként” kommentelgetünk és arcoskodunk.


A cél érdekében most mindent el kell követni! Akit csak tudtok, szervezzetek be, és ne elégedjetek meg azzal, hogy csak néhányan jöttök el, mert biztos Ti is érzitek, hogy ez a nap nagyon fontos lesz, hiszen most először látnak majd tömegben bennünket, ahol a vírusdiktatúrára együtt és határozottan mondunk nemet! Mert ezt még hazánkban ilyen formában senki nem tette meg!

A politikai pártok rabjain és a média megtévesztett áldozatain kívül a honfitársaink jelentős része végre látni és érezni akarja, hogy nem csak ő, hanem mások is úgy gondolkodnak, hogy véget kell vetni az őrültségeknek és az értelmetlen lezárásoknak, aminek a Hősök terén, az UTOLSÓ NAPON, hangot is adunk.

Mindenkinek jönnie kell, aki komolyan gondolja! Akár egy helyről több autóval, kisbusszal vagy bármivel, de ha nincs más, akkor távolsági busszal vagy vonattal is el kell indulni, mert nem volt az elmúlt egy évben még ennyire fontos, hogy magunkat és az elszántságunkat a nyilvánosság előtt is megmutassuk!

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!