Az értelmetlen dolgokkal így veszik el a kedveteket.

Sokan írtok és kérdezitek, hogy miért nem veszek részt egy olyan „szervezésen” - mert nem is tudom, hogy minek nevezzem -, ami a „céljainkat szolgálja”.
Máskor is kérdeztek már hasonlót, aztán utólag belátták, hogy igazam volt, de most a korábbiakhoz képest én is kivételt teszek, és sokkal konkrétabb leszek, nem csak a meglepő kérdések, hanem a szokásos támadások miatt is.

Csak azért, mert valaki - akiről azt sem tudjuk, hogy ki - mond valamit, az nem biztos, hogy úgy van…

Nem szoktam nevesíteni a dolgokat, mert még annyit sem érnek, viszont most ettől eltérek, egyrészt mert az illető túl messzire ment, másrészt pedig nyilvánvalóan becsapja az embereket, akiknek 99%-a azt sem tudja, hogy ki ő és mibe rángatja bele. Mert ilyenkor szokott az lenni, hogy a végén engem találnak meg, hiszen szokás szerint mindenki a mi csoportjainkban akarja magát és az elvetélt ötleteit népszerűsíteni, ezért hiszik sokan azt, hogy valamilyen közöm van ezekhez, pedig nincs, ahogy ezt már sokszor kifejtettem!

A dolog ott kezdődött, hogy egy Borda Balázs nevű nagykanizsai vendéglős a „A NORMÁLIS ÉLET REMÉNYÉBÉN” 2021. február 1-től nyitást hirdetett. Aztán volt egy Kocsis Tibor, akiről nem tudjuk, hogy ő kicsoda, és ő tömeges üzletnyitást hirdetve február 1-re eseményt tett közzé a facebookon, amire nagyszámú - természetesen csak érdeklődő - jelentkezett be, de aztán ez a felhívás furcsa módon törölve lett.

És végül van egy Ecsenyi nevű fickó, aki talán fizikus vagy mi, de mondjuk inkább azt, hogy sok minden volt már, és - mint általában a semmihez sem értők - most a politikával próbálkozik. Igaz, ezt nagyon amatőr módon teszi, ám elég gátlástalan ahhoz, hogy a maga érdekében bármit elérjen.
Az illető talán bölcsész vagy fizikus, és egy úgynevezett libertárius (nem elírás) párt elnöke, amit tegyen mindenki oda, ahová kell, de annyit elárulok, hogy a megjegyezhetetlen „Le az Adók 75%-ával párt” a neve, ami elég utópisztikus, és magáért beszél, ahogy az úriember tekintete is.

Mégis, most sokan azt kéritek rajtam számon, hogy miért nem fogunk össze vele, az egyszemélyes párttal? Mert nem ment el a józan eszünk!
Utánanéztem, amit a kérdezők közül szerintem nem sokan tettek meg, hogy ki is ez az eléggé fura fickó.

Hamar kiderült, hogy a szó valós értelmében egy senki, és az eddig befutott életpályára nyugodtan mondhatjuk azt is, hogy semmi. Ha csak nem tekintjük valaminek azt, hogy az általunk oly „nagyrabecsült” Index portálnál is dolgozott már, igaz ott sem sokat. Szóval ez egy igazi politikusnak való sikeres alkat, de még az sem lesz szegényből soha, mert úgy tűnik, hogy a saját korlátaival sincs tisztába, nem hogy az élet dolgaival.

Nem szoktam személyeskedni, de ettől most tekintsetek el, és hogy megértsétek miért, kezdjük például ezzel, a rendőrségi elhurcolásomkor tett bejegyzésével.

Nem az a baj vele, hogy szegény egy liberális, hanem hogy ugyanolyan aljas, mint a médiájában hemzsegő többi, akik a lejárató rágalom-propaganda gátlástalan és tudatlan alkalmazottai.

De ugorjunk vissza a tömeges üzletnyitáshoz. Miután a Kocsis Tibor nevű személy törölte a tömeges üzletnyitásra meghirdetett eseményt a facebookon, a mi „Le az Adónk...” pártos libertárius fickónk rástartolt a dologra, és újraindította, de már nem a hülye nevű pártja rendezvényeként, hanem Tömeges Üzletnyitás címen. Ez érthető is, mert pártként eddig nulla érdeklődést váltott ki, ahogy ránéztem a facebook oldalukra.

Ennek a kis csalásnak köszönhetően sokan bedőltek neki, és még most sem tudja szerintem senki, hogy a meghirdetett hétfői (illetve, hogy a közben felmerült igényeket kielégítse, most már vasárnapi is) esemény mögött nincsenek vendéglátós vállalkozók, hanem az egyszemélyes párt viszi, amit 10-20 kamu profillal kezdtek el korábban osztogatni és posztolni.
Majd ezután sok megtévesztett oldal és személy is beszállt ebbe, akik tájékozódás nélkül, jóhiszeműen hisznek benne, holott csak egy párt akciójáról van szó, ráadásul egy olyan fickó részéről, aki a mi nézeteinktől elhatárolódik, és pofátlanul mégis tőlünk várja, hogy népszerűsítsük, és ennek Ti sokan be is dőltök! Ha még mindig nem hiszitek, hogy csupán egy átverés statisztái lesztek, nézzétek meg itt a véleményét:

A legszebb az egészben, hogy még ő is bevallja, hogy a magát és a megjegyezhetetlenül röhejes nevű „Le az Adók 75%-ával párt”-ját népszerűsítő akcióval semmi kockázata és vesztenivalója, hiszen „Nekem nincs éttermem, se szalonom se konditermem, se vendéglátóegységem, se semmi...” Tehát úgy akar egy kis népszerűséget, hogy másoktól vár példamutatást és kockázatot! Mint egy tipikus politikus: fogjuk meg és vigyétek.
Vigye más el a balhét, mert neki semmi gondja, vesztenivalója vagy felelőssége! Hát nem édes és aranyos, ez a bátor fizikus? És ehhez Ti segédkeznétek!

Tényleg azt kérdezitek, hogy miért nem veszünk részt ebben? Mert nincs semmi és senki mögötte, ahogy a Kocsis Tibor nevű személy is törölte magát, most már Borda Balázs, a nagykanizsai vendéglős sem akar kinyitni február 1-én, bár megelőzően sem a párt miatt gondolták, hogy ezt tegyék. Hát többek között ezért nem akartuk még azt sem, hogy nálunk megjelenjenek, mert előre tudtuk, hogy mi fog történni, és azt is, hogy senki nem fog kinyitni, attól függetlenül, hogy Ecsenyi ezt hazudja.

Végül akinek nem ment el ettől a sunyi fickótól a kedve, az nézzen rá még erre a videóra is, ahol a bölcsész fizikus egy földmunkagép elé áll, hogy hitelesnek és vállalkozónak tűnjön. Az mindent elárul, ahogy elkezdi a retardált motyogást, és a saját magának feltett kérdés után, hogy „Kik állnak mellettünk?” azzal kezdi: „Ahogy nézem a célpiacot…” - és ez a kezdeti néhány szó szerintem végképp mindent elmond!

Igen, nem a vállalkozók vagy az emberek, hanem célpiac az érdekes. Mondhatnám azt, hogy jó politikus, de csak rá kell nézni, mert még az sem. Inkább egy átverős kandi-kamera műsorban lenne a helye, mert akkor legalább szórakoztató lenne...

Szóval egy ilyen fickótól kapom a rágalmakat, hogy milyen jogon korlátozzuk őt abban, hogy az átgondolatlan őrültségeit terjesszék a csoportjainkban. Ilyenkor azért felmerül az emberben a kérdés, hogy ez tényleg normális?
De kiderült az is, hogy mindezek mellett, ez az elvetélt „rendezvény” a facebookos hirdetések miatt terjed. Erre nem sajnálták a pénzt.

Sőt, mint egy hasonlóan, most januárban hirtelen felébredt másik „érdekes” párt, ezek is ha tehetnék, levédetnék azt, hogy ők a lezárásellenes párt - mivel ennek a szónak a mostani használatán kívül, mást nem tudnának felmutatni az elmúlt 10 hónapból... Ezért se nézem sose jó szemmel a szemrebbenés nélkül hazudozó politikusokat...
Micsoda versengés folyik valós tettek nélkül, a mi bőrünkre. Milyen lesújtó lesz újra, hogy a nagy elánnal, már a többedik időpontra meghirdetett, most már nem is egy, hanem két napos eseményre az érdeklődés megint jelentéktelen lesz, hogy újra és újra egyre több embernek menjen el a kedve.

Ezért, arra kérlek Titeket, hogy ne üljetek fel az ilyeneknek, a későbbiekben pedig kíméljetek és ne zaklassatok ezekkel, mert higgyétek el, az arra alkalmas emberekkel vagy szervezetekkel való kapcsolatra a velünk történő események eddig is lehetőséget teremtettek. Ezért inkább készüljetek, mert nagyon rövid az idő február 28-ig, amikor is mindenki megmutathatja, hogy valójában mire képes. Erre az eseményre összpontosítsatok, a butaságok és a provokációk helyett!

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!