Bestseller a koronavírussal kapcsolatos tényekről és háttérösszefüggésekről

Már magyar nyelven is olvasható Dr.Karina Reiss és Dr.Sucharit Bhakdi szerzőpárosnak a Spiegel magazin bestseller listájának méltán első helyét elfoglaló, tényfeltáró sikerkönyve!
Könyv bemutatja a koronavírus járvány kapcsán született legfontosabb tudományos tényeket.

A szerzőpáros sem hétköznapi, ugyanis szakmai munkájuk túlnyomó részét a mikroorganizmusok patomechanizmusainak, köztük a vírusok infektológiai sajátságainak és az általuk kiváltott járványok epidemiológiai következményeinek vizsgálataival töltötték.
Professzor Bhakdi mikrobiológus, járványügyi szakorvos, aki 22 éven át vezette a németországi, mainzi Johannes Gutenberg Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Higiéniai Intézetét, orvostanhallgatókat oktatott és több mint 300 tudományos publikációt jelentetett meg, 7 magas rangú állami kitüntetéssel rendelkezik.
Karina Reiss professzor a Christian Albrechts Egyetem kutatója, oktatója az infektológia, biokémia és sejtbiológia területén, több mint 60 neves tudományos kiadványban megjelent publikációt jegyez.

A szerzők arra törekedtek, hogy tudományos tények alapján bemutassál a kételkedők számára a valós helyzetet, lehetőséget teremtsenek arra, hogy az orvosok és a lakosság ne a bulvár sajtó igen szélsőségesen pánikkeltő, sokszor csúsztatásokat, valótlanságokat tartalmazó írásaiból legyen kénytelen tájékozódni a COVID 19 járványról. A közérthető olvasmány nemcsak a német Spiegel Bestseller listán, hanem az angol verzióján, az Amazonon is a legnagyobb példányszámban eladott könyv jelenleg.

Néhány téma a tartalomból:

  • A koronavírus helyzet kialakulása Kínában, Olaszországban, Spanyolországban, Angliában, USA-ban, Németországban.
  • Miért túlterheltek a kórházak?
  • Következmények a gyerekekre.
  • Koronavírus elleni immunitás.
  • Játék a számokkal, álhírek gyártása.
  • A lock down, vagyis van-e a lezárásoknak értelme?

2020 során a gondolkodó emberek számára teljesen világossá vált, hogy a világ az általunk érzékelt formájában szinte kizárólag a média által létezik. A média tematizáló és értelmező hatalma pontosan megmondja számunkra, hogy miről és mit kell gondolnunk, ha kedves az életünk.
A koronavírus őrület kapcsán láthattuk, hogy a fősodratú média ellenőrizetlenül ontja ránk a félelemkeltő, manipulatív és sokszor hamis híreket, hogy totális befolyást gyakorolhasson az életünkre.

Ez tökéletesen sikerült volna, ha nincsenek olyan orvosok, járványügyi szakemberek, a vírusok és mikroorganizmusok világában járatos tudósok, mint prof. Sucharit Bhakdi, aki dacolva a mainstream vonal alaptalan rágalmaival, ellehetetlenítési törekvéseivel, tiltásaival és információk folyamatos cenzúrázásával és törlésével, a tisztánlátás előmozdításán dolgozott már a legelejétől.
Jómagam március óta figyelem lankadatlan küzdelmét, erőfeszítéseit a butaság és a tudománytalan álláspontok ellensúlyozásáért folytatott munkáját. A befektetett energia nem veszett kárba, hiszen világszerte orvosok, egészségügyi szakemberek ezrei kaptak logikus magyarázatot általa az elmúlt hónapok valódi történéseivel kapcsolatban.

Mi mindannyian, akik az „Orvosok a Tisztánlátásért” magyarországi szervezetét megalapítottuk, hálásak vagyunk az egzakt és tudományos alapokra helyezett okfejtésekért, az elkötelezett szakmai tisztaságért, melyek ennek a koronavírus problematikát összefoglaló könyvnek is az alapját képezik. Ajánlom ezt minden, a fősodratú álláspontot kritikával fogadó orvos, egészségügyi szakember és józan gondolkodó számára!

Rendelési lehetőség[email protected]

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!