Február 15-től a Védettségi igazolványból Oltási igazolvány lesz.

Nézzük az előzményeket! Az Alkotmánybíróság 2021.08.11-én befogadott egy alkotmányjogi panaszt, mely a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet 2. § (4) bekezdését támadja. A panasz jogilag alátámasztott, és mondhatni kivédhetetlen érveket tartalmaz. Döntés még nincs.

Egy érdi panaszos akkreditált laboratóriumban megvizsgáltatta, hogy van-e T-sejtes immunválasza a koronavírus ellen, amely a tartós védettséget igazolja. A labor kimutatta, van ilyen védelme, de a rendelet szerint ennek ellenére sem jogosult a védettségi kártya igénylésére, ami

 

megalapozhatja azt, hogy a rendelet tudománytalan, diszkriminatív és így a hatályos jogszabályok szerint alkotmányellenes.

Érdekesség, hogy az alkotmánybíróra szignálás napja csak 3 hónappal később, 2021. november 26-án történt meg. Magyarul, az Alkotmánybíróság jelezhette a kormánynak, hogy a panaszt jogi keretek között nem lehet elutasítani, annak helyt kell(ene) adni. Ez viszont azt eredményezné, hogy kötelezni kellene a kormányt a rendelet megváltoztatására, melynek hatására tömegével végeztetnének el az emberek ilyen vizsgálatokat, melyek az esetek 80-90 %-ban szintén kimutatnák a T-sejtes immunvédelem meglétét!

Vagyis szinte senki sem ”oltakozna” a továbbiakban!

Megjegyzem, a 70-es évek óta tudjuk, hogy az influenzaszerű megbetegedésekért nem csak az influenza vírusa, hanem négy különféle koronavírus is felelős. Tehát az emberek 80-90%-a már a korábbi évtizedekben találkozhatott koronavírusokkal, melynek következtében kialakult náluk a keresztreaktív B- és T-sejtes védelem!

 

A védettségi igazolvánnyal szemben további problémákat jelent, hogy az oltásokkal kapcsolatban korábban hangoztatott propaganda szerinti információk mindegyike megdőlt!

Ugye először azt állították, hogy megvéd, nem fertőződsz meg, és nem adod tovább a vírust a nagymamának! Majd később azt sulykolták, hogy ugyan megfertőződhetsz, és a vírust is tovább adhatod, de nem kerülsz kórházba, de legfőként nem halsz bele a vírusfertőzésbe!

Mára ezek az állítások is megdőltek! Ezek szerint igazi védelem a sokadik vakcina után sincs! Arról a korábbi állításról már nem is beszélve, mely szerint „elég a két oltás”, majd már három kell, most pedig már a negyedik is felvehető! Miként is fogalmazott karácsony előtt a „ne figyeljenek arra mit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok” miniszterelnökünk?

 

„Nem nézhet ki úgy az ember, mint az ementáli sajt!”

Mindezek után pedig teljesen „logikusan” átnevezi a Védettségi igazolványt Oltási igazolvánnyá, mellyel egyidőben a kétszer oltottakat a „kártyabizniszből” kizárja, vagyis - határozott kijelentésével ellentétben - mégis csak szükségesnek látja, hogy az emberekből „ementáli sajt” legyen!

Milyen elmeháborodott ötlet lehet emögött? Itthon ugyanis folytatódik tovább a „nem kötelező” kötelező oltás az egészségügyben, a pedagógusoknál, a rendvédelmi szerveknél, és egyes munkahelyeken is!

De az országgyűlési képviselőknek persze továbbra sem kötelező!

Eközben az USA-ban a legfelsőbb bíróság is elmeszelte Joe Biden erre vonatkozó rendeletét! Ez az a jogállami mozzanat, amit itthon a „csatornakirály” Szájer József felesége, Handó Tünde által kézivezérelt Alkotmánybíróság sohasem tenne meg, amíg a „szeretett” miniszterelnökünk ezt nem akarja! Így működik az igazi demokratikus jogállam!

Lehet tippelni mit lép majd az Alkotmánybíróság a fenti panaszra? Megmondom: a rendelet megszűntével és az új rendelet megszületésével a panasz okafogyottá válik!

Ez ma Magyarország! Fátylat a tegnapra, mert

Magyarország előre megy! Reméljük, hogy nem a szakadékba!

Aki még nem tette meg, annak ajánlott elgondolkodni! Milyen „védőoltás” lehet az, amit kedvezményekkel, egyes országokban pénzjutalommal, általában mások természetes emberi jogainak rendeleti korlátozásával, kötelezővé tétellel, jogtalan diszkriminációval és sorozatos hazugságokkal kell kierőszakolni?

Forrás: Madarász László / magyarmegmaradasert.hu

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!