… ha valaki még nem tudná, vagy nem értené.

Először is a hír valóban igaz, és köszönöm a jókívánságokat, mert MEGSZÜLETETT A NEGYEDIK UNOKÁNK! Mostantól könnyebb lesz fejben tartani: 4 gyerek, 4 unoka… és 4 kerék is van :) DE ÉLETÜNK CSAK EGY!
Egy élete van mindenkinek, amit élni szeretnénk, és NORMÁLISAN.

Emiatt arra kérlek benneteket, mentsétek el ennek a bejegyzésnek a linkjét, és ha bármikor a szokásos aljas módszerekkel próbálnak majd rágalmazni és lejáratni engem, a pozícióját féltő semmire sem jó ellenzék részéről, a néhány őket mindenben kiszolgáló sunyi, jellemtelen és embertelen „újságírón” keresztül, akkor csak illesszétek be nekik ezt az írást, hogy felfogják végre ők is, MIT ÉS MIÉRT TESZEK!

Bár a „baksis és az elkötelezettség” miatt valószínűleg nem is akarják, de hátha egyszer mégis megértik végre: NORMÁLIS EMBERKÉNT a 83 éves édesanyám megnyugtatásáért, a családom megóvásáért, az emberek biztonságáért és a hazám megmentéséért teszek mindent, ahol mindannyian békében, egészségben és jólétben, röviden szólva NORMÁLISAN SZERETNÉNK ÉLNI!

Bízom benne, hogy nem olyan bonyolult dolog ezt megérteni senkinek, még akkor sem, ha ennek ellenére egyes hírszerkesztők és „újságírók” annyira korlátoltak, vagy szándékosan nem szeretnék érteni, hogy mit és miért teszek.
Ezért folytatom tovább a felvállalt dolgom, ami helyett sokkal jobban szeretnék mást csinálni, de mivel a „halálos járvány” miatt még mindig itt tartunk, nincs más választásom. Hiszen a tavaszi vírus-őrület után az esztelenséget tovább hajszolják, mert az „ellenzéknek” soha semmi nem elég, és a politikai kampány érdekében mindig többet és még jobban szigorítanának, AZT HAZUDVA, HOGY AZ EMBEREKÉRT AGGÓDNAK.

Ha a pánik gerjesztői nem tudják, vagy szándékosan nem akarják megérteni, hogy járványügyben félrevezetés és megfélemlítés folyik szerte a világon, akkor csak azt kérjük tőlük, hogy legalább a hozzátartozóik életére legyenek tekintettel. Tegyék a kezüket a szívükre, gondoljanak a lelkiismeretükre, és hagyják abba a félretájékoztatást, a jó hírek elhallgatását, az uszítást, a megfélemlítést és a megosztást.
Mert elsősorban nekik, a médiának köszönhetjük, hogy idáig fajult a szenzációhajhász kattintásvadászat, és ezzel, meg a politikusok közreműködésével tönkreteszik az életünket!
MERT ERRŐL SENKI MÁS, CSAKIS ŐK TEHETNEK.

Az orvostársadalomnak és a kollégáknak pedig azt üzenem, illetve tőlük kérdezem: mikor ébredtek rá, hogy mire használnak fel benneteket? Meddig tűritek, hogy parancsra mondják meg, hogyan gyógyíthatsz és mit tehetsz? Mikor lesz elegetek már, és fogtok kiállni végre magatokért, a hivatás becsületéért, és ami sokkal, de sokkal fontosabb: AZ EMBEREKÉRT!?
Remélem emlékeztek még, mit fogadtunk meg: Primum nil nocere!
A legfontosabb, hogy ne árts!

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!