A vakcinakísérletek során szinte minden gyermeknél mellékhatások voltak!

A vakcinakísérletekben résztvevő 12-15 éves gyermekek 86%-a esetében számoltak be mellékhatásokról!
Az már korábban is nyilvánvaló volt, hogy vannak elmeháborodott orvosok, akik a felnőttek számára gondolkodás nélkül kötelezővé tennék a koronavírus elleni kísérleti vakcinákat. De az ötlet, hogy egy ilyen, csupán veszélyhelyzeti engedéllyel rendelkező kísérleti oltóanyagot a gyermekekre erőltessenek - amikor ezt semmilyen szakmai érv, kutatási eredmény vagy statisztikai kimutatás nem indokolja -, az túlmegy minden határon!

A fiatalok oltásának értelmetlenségét támasztják alá a CDC (Amerikai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ) adatai is, melyek szerint a gyermekek, a kamaszok és a fiatal felnőttek (18-24 éves) közül mindössze 2,5% vett igénybe kórházi ellátást0,8% lett intenzív osztályon kezelve, és  kevesebb mint 0,1% halt meg, melyek mindegyikének az élettel összeegyeztethetetlen, több súlyos alapbetegsége is volt.

Összehasonlításképpen a 24 évtől idősebbek között ezek a számok a következők: 16,6% került kórházba8,6% volt intenzív osztályon kezelve, és 5% halt meg, akiknek a túlnyomó része több alapbetegséggel rendelkező, idősebb személy volt.
Svéd tanulmányok alapján ez a tendencia hasonló az európai országokban is, ennek ellenére egyre fiatalabb korosztályokban folytatnak kísérleteket a koronavírus elleni vakcinákkal.

Az FDA (Amerikai Élelmiszer és Gyógyszerfelügyelet) nyilvánosságra hozott dokumentuma szerint a Pfizer gyógyszeripari konszern covid oltási kísérletében résztvevő gyermekek

86%-a tapasztalt különböző súlyosságú mellékhatásokat!

A dokumentum tartalma komoly aggodalomra adhat okot, ugyanis az oltások következtében kialakult koronavírus tüskeproteinek érrendszeri betegségeket és vérrögképződési problémákat okoztak.  A vakcinakísérletben 12-15 éves gyerekek vettek részt, akik mRNS típusú oltóanyagot kaptak. A Salk Intézet nemrég tudományos cikket publikált, amelyből kiderül, hogy a SARS-CoV-2 tüskefehérje érkárosodást okozó hatása nemcsak a koronavírus fertőzötteknél, hanem

a vakcinával beoltottaknál is elősegíti a vérrögképződést,

melynek következménye stroke, szívroham, migrén és egyéb érrendszeri károsodások lehetnek, amik már nagyon sok áldozatot követeltek eddig is (forrás: VAERS.hhs.gov).

Az FDA elismeri, hogy a gyerekek 86%-a esetében mellékhatások jelentkeztek, de mindezek ellenére biztonságosnak tartják az oltóanyagot, és

állításuk szerint mindez a gyermekek „védelméről” szól:

Az FDA a Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcina sürgősségi felhasználási engedélyének kiterjesztése a 12-15 éves korcsoportra jelentős lépés a COVID-19 járvány elleni küzdelemben - mondta Janet Woodcock, az FDA megbízottja.

Meg kell értenünk, hogy bármilyen mellékhatások is jelentkeztek az oltáskísérletek során, azokat figyelmen kívül hagyják, hiszen dollár milliárdokat lehet keresni azzal, ha gyerekeken is engedélyezik a kísérleti oltóanyagok használatát.

Bár

az FDA elismeri, hogy az oltóanyagnak nincsen végleges forgalomba hozatali engedélye, és súlyos mellékhatásokat, életveszélyes anafilaxiás sokkot, vagy akár halált is okozhat,

mégis engedélyezi a Pfizer vakcina gyermekeken történő alkalmazását! Még azután is, hogy a gyermekek 86%-a tapasztalt ilyen mellékhatásokat az első adag beadása után, ennek ellenére a kutatók továbbra is beadták a gyermekek második adagját.

Az eredeti FDA dokumentum ezen a linken megtalálható. Ha az FDA eltávolítaná ezt a lapot (ahogy manapság a fontos információk mindenhonnan eltűnnek!), akkor archiválva itt lesz olvasható.

A  dokumentum tartalma komoly aggodalomra adhat okot,

és egyáltalán nem nyújt magyarázatot arra, hogy miért folytatódnak egyre fiatalabb gyermekek bevonásával az oltóanyag kísérletek.  Mindezek ellenére az FDA szerint a Pfizer kísérleti vakcinájának alkalmazása a 12-15 éves fiatalok esetében egyfajta áttörés, nem pedig - ahogy a komoly szakemberek is gondolják - bűncselekmény a gyermekek ellen.

A gőzhenger nem áll meg, ugyanis az első COVID-19 vakcinát - a mellékhatások sokasága ellenére - a 12-15 éves gyermekek számára is engedélyezte az EMA (Európai Gyógyszerügynökség) az Európai Unió területén!

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!