A Mindenki című magyar film megnyerte az Oscar-díjat! ITT MEGNÉZHETED A FILM ZÁRÓJELENETÉT!

Megtörtént az elképesztő csoda, amire gondolni sem mert senki!
Deák Kristóf „Mindenki” című kisfilmje elnyerte 2017-ben az Oscar-díjat a legjobb élő szereplős rövidfilm kategóriában. Ez egy hihetetlen és szenzációs helyzet, hiszen zsinórban már másodszor sikerült magyar filmnek elhoznia szobrot a világ legfontosabb filmes fesztiváljáról.
A 34 éves rendező a díjat a filmben szereplő gyerekeknek ajánlotta. Innen is gratulálunk Deák Kristófnak és a film többi alkotójának, büszkék vagyunk rájuk!

Nagyon jó a film alapgondolata, remekül eltalálták a karaktereket is. És hogy miről szól? Nem rólad, rólam, róla, hanem MINDENKIRŐL! Ha mindenki szót fogad, mindenkinek jó lesz... Vagy mégsem?
NÉZD MEG A FILMET!!!
A látszólag egyszerű iskolai történet nagyon mély társadalmi mondanivalót hordoz magában. A közszolgálati tv már bemutatta a filmet, de csak kevesen látták, pedig érdemes megnézni lentebb!

A csodák nem csak léteznek, de rövid időn belül meg is ismétlődhetnek, legalább is ez bizonyosodott be a 89. Oscar-gálán. Egy évvel a Saul fia győzelme után ismét egy magyar film érdemelte ki a világ legrangosabb filmes díját.
Deák Kristóf Mindenki című filmje a legjobb élő szereplős kisfilmek kategóriájában tudott győzni.
GRATULÁLUNK NEKI ÉS A CSAPATÁNAK!

A FILMET ZÁRÓJELENETÉT ITT LEHET MEGNÉZNI!

Ha mindenki szót fogad, mindenkinek jó lesz... Vagy mégsem?
Számodra mi a film legfontosabb üzenete?

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!