Név szerint listázni fogják az oltatlanokat!

Rettenetes korszakokat idéz kormányunk legújabb jogszabálya (439/2021. (VII. 23.), mely szerint „azon 60. életévüket betöltött magyar állampolgárokról, akik magyarországi lakcímmel és Társadalombiztosítási Azonosító Jellel rendelkeznek, azonban a SARS-CoV-2 koronavírus elleni védőoltásban nem részesültek, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő heti rendszerességgel tájékoztatást nyújt a fővárosi és megyei kormányhivatalokat irányító miniszter, valamint az érintett személy háziorvosa részére.

Ennek a listázást előíró rendeletnek egyetlen célja van, „a védőoltás beadásának elősegítése”. Tehát egyre lendületesebben halad a gépezet, amely Orbán Viktor kísérteties kijelentésével kezdte meg a dübörgését. A miniszterelnök - amennyiben emlékszünk még rá - a múlt év novemberében kimondta, hogy

„a végső megoldás a vakcina”,

és ez a normális, épeszű embereket minimum elborzasztotta. Ettől a mondattól - ami eredeti (Endlösung) kontextusában az európai zsidók teljes megsemmisítésének kódolt elnevezése volt - az embernek a hátán futkos a hideg.

Lassan már nem tudjuk, mire számítsunk! Újra eljön a csillagos házak története, csak most valami más jelöléssel?
Először listázzák, majd láthatóan megjelölik, végül egy helyre gyűjtik az oltatlanokat?

Hová tartunk? Milyen világ jött el, ha egy állítólag demokratikus országban ezt meg lehet tenni? Mi következik ezután?

A végére már csak egy kérdés marad:

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!