Németországban is komoly aggályok merültek fel.

Dr. Stefan Homburg professzor, a Leibnizi Egyetem Nyilvános Pénzügyek Intézetének igazgatója, a német ex-kancellár Gerhard Schröder korábbi tanácsadójának beszámolója szerint, a koronavírus fertőzés csúcspontja 1-2 héttel a 'lock-down' (kijárási korlátozás) előtt tetőzött Németországban, tehát március első felében.


A németországi zárlat kezdetének napján már a kívánt cél-szám alatt volt az átfertőzési mutató! Az a szám, ami jelzi, hogy egy fertőzött hány másikat embert fertőzhet meg. Tehát a kijárási korlátozás nem jelentett előrelépést és nem is volt szükséges szerinte, és a német RKI (Robert Koch Intézet) számai alapján sem.
Jelenleg ez a szám 0,7%, ezért sem érti, hogy mi értelme van tovább fenntartani a korlátozásokat, amikor ebbe az emberek százezrei mennek tönkre és lesznek pszichésen betegek, öngyilkosok.

A professzor nem tudja, hogy mi oka volt a 'lock down' bevezetésének, és spekulálni sem kíván erre vonatkozólag. Amit tud, hogy a Robert Koch Intézet (RKI) milliós nagyságrendben harangozott be halálozásokat, 300.000 és 1.500.000 ember között Németországban, és vezetett meg egy egész országot! Ezzel szemben 5.000 ember hunyhatott el a járványban, de egyelőre még ez sem bizonyított.

'Amikor látjuk azt a fényképet, ahol a veszélyes járvány ellenére német politikusok zsúfolják be magukat a liftbe, akkor már sejthető, hogy ők biztosan tudják, valójában mi is a helyzet' - teszi még hozzá - 'Érdekes, őket nem fenyegeti a veszély? Ebből viszont arra lehet gondolni, hogy a komplett német politikai elit tudta azt, hogy nem veszélyes számukra a helyzet.'

A megbetegedések száma egyre csak nő a napi jelentésekben, mivel soha nem vonják le a gyógyultak számát! Az euromomo.eu kimutatásán pontosan lehet látni, hogy nincsen és nem is volt átlag feletti a tömeges halálozás Németországban!
A professzor szerint is a járvány már lecsengett, és mindenki megnyugodhat.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!