A skandináv országban a rettegett új variánsok ellenére sincsenek lezárások, és nincs napi koronavírus-halálozás.

Covid-járvány kitörése óta Svédországot folyamatosan támadják. Amikor a svédek, az afrikai Ebola járványok elleni küzdelemben edződött svéd epidemiológus, Anders Tegnell vezetésével elutasították a vasszigor használatát a vírus megfékezésére, a lezárások fanatikus hívei azt állították, hogy az ország öngyilkosságot követ el.
A média pedig folyamatosan dühöngött, hogy miért nem hal meg több svéd...

A modellezők kétségbeesetten próbálták beletolni Svédországot is a lezárásokba, de sikertelenül!

Anders Tegnell a folyamatos támadások ellenére mindvégig vallotta: A lezárások nem oldanak meg semmit!

Az elmúlt másfél év őt igazolja.

Az egyik ilyen modell minimum 96 000, de akár 183 000 halálesetet is jósolt. A svéd Lund Egyetem egyik vezető akadémikusa - a mára hírhedtté vált brit epidemiológus Neil Ferguson nevével fémjelzett Imperial College modell paramétereit használva - figyelmeztetett, hogy a lezárások hiánya legalább 85 000 halálesetet jelent majd Svédország számára.
Az Uppsalai Egyetem csapata is megállapította, hogy a lezárások hiánya miatt az ország szörnyű árat fog fizetni: ők 2020. május 1-ig 40.000 Covid-19 halálesetet, 2020. június 1-ig pedig 100 ezret jósoltak.

Nem arról van szó, hogy Svédország nem tett semmit, de a korlátozások minimálisak voltak. Nem hoztak kötelező intézkedéseket sem a tömegközlekedésben, sem a bevásárlóközpontokban vagy más olyan helyeken, ahol sok ember egyszerre jelen van. A középiskolák ideiglenesen bezártak, de az általános iskolák soha.

Mindehhez képest a svéd Covid-halálozások száma 2021. augusztus 2-án mindössze 14 655.

Svédországban az új variánsok világszintű terjedése ellenére továbbra sincsenek lezárások, és nincs napi koronavírus-halálozás!

Az az ország, amely már egy éve a média utálatának célkeresztjében van, a gazdaságot érintő lezárások minimális szinten tartásának köszönhetően - a Világbank összesítése szerint jelenleg - a világ 10. legjobb pénzügyi eredményét tudhatja magáénak.

A kiváló járványügyi mutatók és erősebb gazdasági növekedés mellett

a lakossága soha nem tapasztalta meg a zsarnokság világszinten működő gépezetének valóságát.

Míg a világ nagy része a vakcinázási szinttől függetlenül újra bezár, maszkot hord és retteg a delta variánstól, a szemtelen svédek továbbra sem hajlandók a COVID-19 miatt meghalni!

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!