A legfontosabb dolog, amiben dönteni kell mindenkinek!

Az utóbbi időben egyre gyakrabban jönnek üzenetben, kommentekben és posztokban is a hozzám szóló kérdések és kérések arra vonatkozóan, hogy álljak a „Normális Élet” közösség élére, mert valamit tenni kell végre, és ehhez szükség van egy vezetőre. Így történt ez ma is.

Az adminok nem szokták az ilyen jellegű személyes posztokat kiengedni, de most ők is meghajoltak az akarat előtt, látva, hogy a szokása szerint „nagyon jól” tájékozott média is ezen rágódott ma.

Őszintén szólva nagyon jót szórakoztam azon, hogy még semmi különöset nem csináltunk, és én sem mondtam eddig konkrétumot semmilyen hasonló korábbi kérésre vagy felkérésre, de az ellenzék és az igazmondó sajtója már most rémüldözik, sőt máris a parlamentbe jutásunktól retteg, annak ellenére, hogy szerintük, rajtuk kívül minden és mindenki csak kamu lehet.

Mondják ezt pont ők, akik a politikában hiteltelenek, a sajtóban pedig hazugok már hosszú-hosszú évek óta.

Mert tapasztalhattuk, hogy alkalmatlanok bármire, de különösen arra, hogy hasznos dolgokat tegyenek. Ezért is tűrik meg nehezen az értelmes embereket, akik a normális életért akár tenni is hajlandóak - VÉGRE!
Az ellenzék ahelyett, hogy örülne, éppen emiatt retteg, mert ha ez bekövetkezik, akkor vége az aranyéletnek, ahol pusztán a politikában való léttel és a megalkuvó ellenzéki semmittevéssel kényelmesen és jó pénzért elbohóckodhattak és mellébeszélhettek!

Ahogy ezt a héten is jeleztem, még nem döntöttem, mert ahhoz látnom kell, hogy rajtam kívül van-e még elég ember, aki AKARJA IS, nem pedig csak szeretné a NORMÁLIS ÉLETET!
Mert ahhoz, hogy ez megtörténjen, nem csak kommentelni, posztolni és szájat járatni kell, hanem konkrétan ki kell kászálódni végre abból a bizonyos fotelből, mert itt az ideje, hogy mindenki a tettek mezejére lépjen!

Ezt az utóbbi írásaimban is jeleztem, és itt felsoroltam a szükséges tennivalókat ahhoz, hogy a „gépezetünk” lendületbe jöjjön.

Ha azt szeretnétek, hogy ne csak tegyünk, hanem el is érjünk valamit, akkor feltétlenül azt kérem, hogy első lépésként ezeket olvassátok el, és utána cselekedjétek azt, amit kell!
Akkor fog csak kiderülni, hogy valóban képesek vagyunk a választások szokásos egyhangúságát megtörni, és a többség akaratát képviselve a 30 éve várt tényleges változásokat is véghezvinni.

Tehát még egyszer mondom, hogy vállalom-e, és közösen belevágjunk az érdekérvényesítésbe, csakis rajtatok múlik! Ha a kezdő lépcsőfokokat meglépve kellő számban, megfelelő elszántsággal és céltudatosan el tudunk indulni, bármit elérhetünk.

Én benne vagyok, ha Ti is úgy látjátok, és felismeritek végre, hogy az online világ mellett mindannyiunk számára maga az élet a legfontosabb küzdőtér, ahol mindenkinek meg kell találni a rá váró feladatokat!
Aki megértett és tudja, hogy mit akar, az kapcsolódjon be és jelezze itt, ha velem tart.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!