Itt a konkrét bizonyíték a vírustesztek alkalmatlanságáról.

Fekete Norbert, aki a VÍRUSREALISTA közösségünk egyik tagja, rendkívül fontos és bizonyító erejű hivatalos iratokkal szembesített bennünket, amit most mindenki okulására és a „halálos világjárvány” címén hozott intézkedések eltúlzottságának bizonyítására közkinccsé teszünk.

EZ NEM ÁLHÍR, MERT SZERDÁN REGGEL ÉS ESTE VALÓBAN MEGTÖRTÉNT VELEM!

Szerda reggel 8:35-kor a Neumann Labs néven működő 7. kerületi rendelőbe mentem covid tesztre. A PCR teszthez mintát vettek tőlem a garatból, amit nyitott szájnál, a szájpadlás megkaparásával végeztek el.
Megjegyezném, hogy a művelethez nem kértek személyi igazolványt és lakcímkártyát sem annak azonosítására, hogy valóban én mentem el a tesztelésre, az előzetesen online módon foglalt időpontra, amihez akkor már megadtam az adataimat. De ez volt a legkisebb gond...

A probléma ott kezdődött, hogy 17 óra után felhívtak, hogy pozitív lett az eredményem, és ezt alátámasztották egy e-mailban is megküldve. Az volt a furcsa, hogy semmilyen tünetem nem volt, nem éreztem magam vírushordozónak sem, és mégis pozitív lettem. Ezért úgy döntöttem, hogy újra elvégeztetek egy tesztet.

Géphez ülve néztem az internetet, és találtam is egy helyet, ahol 20 perc alatt megvan az eredménye az antigén tesztnek, 24-48 órán belül pedig a PCR-nek. Az oldal neve Nemzetközi Oltóközpont volt, ami jól hangzott, és a leírásban az is benne volt, hogy olyan hiteles eredményt adnak, amivel egy karantén is feloldható, és külföldre is érvényes. Mivel a hatóságoknak ezt minden esetben el kell fogadniuk, ezért este 19:30-ra foglaltam is időpontot.

Már dél óta nem ettem és inni is csak vizet ittam, így hát gond nélkül mehettem el a Stadionok-nál felállított covid tesztelő pontra. Itt aztán biztos ami biztos, kértem egy antigén és egy PCR tesztet is, amikért összesen 34.300 Ft-ot fizettem.
Először lázmérés, ami 36,5 fok volt, majd kezdték a mintavételt 4 pálcikával az orrban, utána pedig 1 pálcikával a garatban.

Miután végeztek hazamentem, majd félórával később e-mailban meg is érkezett az eredmény. Az antigén tesztet fotóval alátámasztva e-mailban küldték, és SMS-ben is megjött a válasz, hogy NEGATÍV!

HOPPÁ EZ ÉRDEKES, de a PCR teszt ettől még pozitív is lehet.
Aztán másnap délután 15:30 körül jött az újabb e-mail és SMS, hogy a PCR teszt eredménye is NEGATÍV lett!

Ezután nyilván azt a tesztet fogadtam el hitelesnek, aminél 5 PÁLCIKA IS VOLT MINTAVÉTELHEZ A FEJEMBEN, NEM PEDIG EGY. És ha nem mentem volna el erre a másik tesztre este, akkor FÉLRE VAGYOK DIAGNOSZTIZÁLVA, ILLETVE TESZTELVE! Így hát a korábbi PCR teszt téves megállapítás lett, mert nem vagyok vírusos, de az mégis pozitív lett!
Ezért másnap mehettem dolgozni, és nem kellett itthon ülnöm 10 napig karanténban. Aztán 10 nap múlva is ki tudja milyen eredmény született volna, látva most azt, hogy mennyire megbízhatatlanok ezek a tesztek.

Az első teszt alapján 10 nap és egy negatív teszt után azt gondolhattam volna, hogy már minden rendben lesz, mert átestem rajta, miközben nem is voltam fertőzött... És közben még jöhettek volna a rendőrök is hozzám naponta!
Ezek után belegondolni is rossz, hogy mi folyik ebben a világban, a megbízhatatlan teszteknek köszönhetően. Micsoda kár származik ebből, nem beszélve a pánikról, a hamis hírekről, a félelemkeltésről és az emberéletekről!

Természetesen most csakis a tényeket közöltem, amihez láthattátok a vizsgálati eredményeket.
És itt van még ehhez egy érdekes hír is, mert erről a médiában természetesen nem lehet hallani, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) december 14-én kiadott egy útmutatót, amiben figyelmeztetett arra, hogy a PCR tesztek magas ciklusküszöbértéke hamis pozitív eredményeket fog mutatni, A WHO (VÉGÜL) ELISMERI, HOGY A PCR-TESZTEK HAMIS POZITÍV EREDMÉNYEKET MUTATNAK címmel.

És persze ez a cikk is erről szól, amit még Gődény doki jóval korábban megírt: HIBÁS TESZTEK - HAMIS POZITÍV EREDMÉNYEK címmel.

Valójában nincs is mit csodálkozni ezen, hiszen a 2019-ben elhunyt Kary Mullis, a PCR teszt feltalálásáért Nobel-díjat kapott amerikai biokémikus is sokszor elmondta, hogy ez az eljárás NEM ALKALMAS diagnosztikai célokra, és teljesen alkalmatlan egy vírus kimutatására!

Innentől kezdve képzeljük csak el, hogy a hibás tesztelések miatt hány ember került be feleslegesen és teljesen fertőzésmentesen a kórházi Covid osztályokra? Arról már nem is beszélve, hogy megfertőződés után ki tudja milyen állapotban kerültek ki, ha egyáltalán kijutottak onnan…

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!