Egy egészséges diák szívinfarktus következtében elhunyt.

A National.ro beszámolója szerint egy addig tökéletes egészségnek örvendő 18 éves diák hunyt el a Pfizer covid vakcinájának második adagja után - adta hírül az Informatia Libera.

Egyre több hír szól arról, hogy számos alkalommal alakul ki súlyos mellékhatás a vészhelyzeti ideiglenes engedéllyel rendelkező covid oltások beadása után. Ennek ellenére a globális forgatókönyvhöz alkalmazkodva a román illetékesek mégis megpróbálják elbagatellizálni ezeket az eseteket, mondván, nem bizonyított, hogy az oltás okozta a bajt. A cinikus és orvosilag is etikátlan hozzáállás egyszerűen elfogadhatatlan, főleg akkor, ha addig teljesen egészséges emberek betegszenek vagy halnak meg közvetlenül vagy rövid időn belül az oltás után.

A Bákó megyei Bălăneasa község, Livezi falujából származó 18 éves diák tragédiája futótűzként terjed a közösségi médiában. Két nappal a Pfizer emlékeztető oltása után szívrohamot kapott és meghalt az addig egészséges fiatal. Ezt a tragédiát már nem lehetett  szőnyeg alá söpörni, mert az ottani orvosok úgy döntöttek hogy az oltóanyag ilyen halálos mellékhatása már nem hallgatható el.

A 18 éves, egyébként teljesen egészséges diák az oltást követő második nap lett rosszul, erős mellkasi fájdalomra és rosszullétre panaszkodott. A sürgősségi osztályon ahova a mentők bevitték, megpróbálták stabilizálni, de nem sikerült. A Jászvásári (Iasi) kórház kardiológusai szerint lehetetlen, hogy egy egészséges fiatalember a semmiből hirtelen szívrohamot kapjon 18 évesen.

A kezelőorvos elmondta, mi történt:

'A 18 éves férfit június 5-re visszahívták a Pfizer oltásra, és június 7-ről 8-ra virradó éjszaka szívizominfarktussal érkezett a kórházunk sürgősségi osztályára. A fiúnak súlyos mellkasi fájdalmai voltak június 7-e este óta. Miután megpróbálták stabilizálni a sürgősségi osztályon, a mentőhelikopterrel Iasi-ba küldték, ahol koszorúér-angiográfiát és angio CT készítettek.'

„A gyermekek és serdülők oltását már most le kell állítani, mert miközben a koronavírus nem veszélyes rájuk, a vakcinák beláthatatlan károkat okozhatnak.' - nyilatkozták a Național.ro-nak a fiút menteni próbáló  orvosok. Úgy vélik, a Pfizer oltásnak és a fiú infarktusának szoros köze van egymáshoz, és több mint valószínű, hogy az addig makkegészséges fiatalember az oltás következtében kapott szívinfarktust, vélekedtek a nyilatkozó orvosok, hozzá téve, hogy egy ilyen vakcinát majd 5-7 év klinikai kísérlet és tanulmányozás után lenne csak szabad nagy tömegeken alkalmazni.

Nemrég egy 22 éves Hunyad megyei fiatalember hunyt el hasonló körülmények között, ott bizonyítottan egy vérrög okozta a szívleállást. Abban az esetben először megpróbálták eltussolni a tényt, hogy a fiú az oltást követően hunyt el, azonban az áldozat édesanyja követelte a törvényszéki orvosi  boncolást, mely kizárt minden más okot. Vagyis abban az esetben is egy addig teljesen egészséges fiatal férfi lett az áldozat.

„Berki Bogdan Daniel 2 hónap múlva lett volna 22 éves. A kolozsvári egyetemen tanult a Kémiai Karon. Bogdan nagymamájánál volt Hunyadon, és május 14-én Pfizerrel oltották be. Az oltás után állapota viszonylag rendben volt, de május 18-ától furcsa tünetek, légzési nehézségek és rossz közérzet jelentkezett. Május 19-én a betegség folytatódott. Május 20-án reggel betegnek érezte magát, és délután lefeküdt abban a reményben, hogy a betegsége valószínűleg elmúlik, de 19 óra körül a nagyanyja találta meg már öntudatlan állapotban.'

Az elhunyt fiatalember édesanyja kérte a boncolást, mivel nem hitt az orvosoknak, akik a halál okaként elsőre súlyos tüdőgyulladást akartak írni - annak ellenére, hogy semmilyen erre utaló tünete nem volt a fiúnak. Ezután megváltoztatták szén-monoxid-mérgezésre, de a házban elvégzett ellenőrzések semmiféle gázszivárgást nem találtak. A törvényszéki boncolás eredménye végül feltárta, hogy szívleállása volt, amit egy elakadt vérrög váltott ki!

Remélem ezt nálunk is belátják mielőbb, ezért kérlek titeket, hogy minél több helyen osszátok meg, és az oltások választhatóságában is nyilvánítsátok ki itt a határozott véleményeteket! Emeljük fel a hangunkat június 20-án a Kossuth téren, ahová nem kell már szájmaszk és védettségi kártya sem!
Ha eleged van abból, hogy tönkretesznek mindent, akkor gyere el, és ha bármiben segítenél, jelentkezz be ide.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!