Nemzetközi kétségek a koronavírus vakcinákkal kapcsolatban.

Norvégia, Thaiföld, Kína és Ausztrália illetékesei aggódnak a Pfizer-BioNTech (mRNS) korona vakcina biztonságát illetően az idős, 75 év feletti emberek esetében történő alkalmazása kapcsán. Korábban már írtam róla, hogy január eleje óta eddig negyvenkétezer, többségükben időseknek beadott védőoltás következtében már 33 személy elhunyt Norvégiában.

Ez az 1.080.000 fő a 65 évnél idősebb norvégiai lakosságra vetítve közel 750 halottat jelentene, természetesen csak abban a statisztikai értelemben, ha mindenki vakcinázásra kerülne ebben a korosztályban az eddig észlelt halálozási arány mellett. Norvégia lakossága jelenleg valamivel több, mint 5.400.000 fő.

Ami kiverte a biztosítékot a fent említett országok kormányainál, hogy például Norvégiában az elmúlt 10 hónapban összesen 571 személy halt meg a koronavírus következtében. Ez alaphangon azt jelentheti, hogy bármennyire meglepően vagy hihetetlenül hangzik is,

a vakcina ebben a korosztályban legalább 30%-kal több életet követelne, mint maga a vírus!

A gyógyszeripar részéről senki nem aggódik, sőt, 'ez várható volt', mivel ismereteik alapján ez a korosztály a legfogékonyabb az oltási szövődményekre. A Pfizer gyógyszeripari óriás képviselője megállapította, hogy 'az esetek száma eddig egyáltalán nem riasztó, és összhangban van a várakozásokkal”.
Arra választ egyenlőre nem kaptunk, hogy az így sajnálatosan elhunytak száma miért harminc százalékkal magasabb, mint amit a maga a 'járvány' okoz.

A megszólaló kormányzati szereplők szerint is túl nagy a kockázat. Prayut Chan-o-cha

Thaiföld miniszterelnöke nem engedi, 

hogy a thaiföldi embereket kísérleti tengerimalacként használják a Covid-19 vakcinák hatékonyságának tesztelésére: „Néhány ország túl gyorsan akarta a védőoltásokat bevezetni, és úgy döntött, hogy olyan vakcinákat használ, amelyek hatásossága és biztonságossága még nem teljesen tesztelt. Thaiföld vezetése úgy döntött, hogy a mi országunk nem vállal fel ilyen kockázatot. Mielőtt el kezdenénk használni, a legkörültekintőbben meg kell bizonyosodni arról, hogy a vakcinák megfelelően biztonságosak-e!

Kína már le is állította a Pfizer- BioNTech vakcinák használatát,

és ezt javasolta több érintett ország számára is. Immunológusok egyöntetű állásfoglalása szerint az mRNS technológia olyan viszonylag új megoldás a vírusfertőzéssel szembeni védettség kialakítására, melyet korábban még soha nem használták széles körben fertőző betegségek megelőzésére.
Mint a történtekből is kitűnik, a vakcina korántsem olyan hatékony és biztonságos, mint amilyennek várták.

Idős emberek, különösen a 80 év felettiek számára egyáltalán nem ajánlott semmilyen COVID-19 vakcina.

Emlékezzünk arra, hogy a SARS-koronavírus vakcinákkal kapcsolatos tudományos irodalom leírja az úgynevezett antigén kiváltotta kóros immunválasz (priming) jelenségét, ami komoly, betegséget súlyosbító körülmény az eddig vizsgált modellekben.

Ebben a cikkben egyértelmű a szerzők aggodalma az emberi alkalmazás kiterjesztése miatt. Megállapításuk szerint a SARS-CoV vakcinák emberen történő alkalmazásával kapcsolatban

rendkívüli körültekintésre és óvatosságra van szükség!

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!