Ha így haladunk, még jó döntések is születhetnek...

Az emberek többsége nagyon zokon vette, hogy a kormányzat elsütötte a még tavaszról megmaradt utolsó értelmetlen ötletét is azzal, hogy újra elrendelte az idősávos vásárlást. Igen ám, de most egészen más a helyzet, és kevesen vették észre a legfontosabbat. Azt, hogy a választások szempontjából kiemelten fontos nyugdíjas rétegnek tulajdonképpen mit is adott a kormány? Azt, amire mindenki vágyik:

a választás lehetőségét.

Ugyanis ők ezzel eldönthetik, ha valóban hisznek a vírus-propagandában és félnek, akkor a nekik biztosított idősávban kényelmesen, sokkal kevesebb emberrel találkozva is vásárolhatnak. Viszont ha nem érdekli őket a mesterségesen szított hisztéria, akkor tulajdonképpen bármikor megtehetik ezt, hiszen a korábbihoz képest most ez is benne van ebben a pakliban.

Vajon ugyanezt a választási lehetőséget miért ne adják meg a szájmaszkok hordásával kapcsolatosan? Erről miért nem dönthetünk a szabad akaratunk szerint, hogy hordjuk-e az egészségre egyébként ártalmas „védelmi eszközt” mert félünk, vagy pedig nem, mert tudjuk jól, hogy semmit se számít. 

Tehát valahol még örülni is lehet annak, ha másnak még nem is, de egy választási szempontból fontos rétegnek legalább már biztosították a szabad döntés lehetőségét. Ez persze a többséget egyáltalán nem fogja vigasztalni, sem a vásárlási idő, sem pedig a maszkhordás betartásával kapcsolatosan. Ezért könnyítsük meg a politikusok dolgát, és mi vírusrealisták támogassuk őket abban, hogy a szájmaszkok viselését örök időkre előírhatják azoknak, akik a tudomány és

a szakemberek helyett inkább a médiának hisznek.

Sőt, hogy a vírus-bizniszben semmilyen kiesés ne legyen, és még az életüket rettegésben és állandó betegségtudatban tölteni akaró „vírushívők” is jól jöjjenek ki a dologból, a nekünk szánt maszkokat és 

oltóanyag adagunkat felajánljuk számukra.

Bízzunk abban, hogy a kérés meghallgatásra talál, ha már egyébként bármilyen abszurd dologba és értelmetlen korlátozásba is gond nélkül belevágnak, a valódi szakemberek és tudósok véleményének kikérése, vagy a kutatási eredmények felhasználása nélkül.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!