Egyes covid-vakcinák veszélyes mellékhatású géntechnológiai oltóanyagok!

Christian Perronne professzor egy francia egyetemi tanár és gyakorló orvos, aki a fertőző járványbetegségekre és a trópusi betegségekre specializálódott.
Jelenleg is a Garches kórház járványügyi osztályának vezetője, aki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai védőoltásügyi szakbizottságának alelnöke volt korábban. Perronne professzor egy rádióműsorban döbbenetes dolgokról számolt be a hallgatóknak:

„Egyes covid-vakcinák voltaképpen komoly mellékhatású génterápiás készítmények!”

Álláspontja szerint erre nagyon oda kellene figyelni és nem szabad félvállról venni. Kiemelte azt is, hogy a szakmájából és pozíciójából eredően ő kimondottan híve a védőoltásoknak, de csak abban az esetben, ha megfelelő eljárással, megfelelő körülmények között készülnek! Aztán rosszallóan hozzátette, hogy  ismeretei szerint a covid-vakcinák esetében sajnos erről szó sincs.

Felvetette még azt a kérdést is, hogy „Egyáltalán szükség van-e oltásra egy olyan betegség esetén, mint amilyen a covid, hiszen a halálozási arány világviszonylatban is csak kb. 0,05 %?

Hiszen az orvostudomány történetében még soha nem fordult elő, hogy embermilliókat oltanak be egy olyan vírus miatt, ami csak egyes betegcsoportokat veszélyeztet.

Ráadásul ezek beazonosítható és többségében gyógyíthatók betegek, mondta Dr. Perronne, majd hozzátette még azt, hogy

Egyszer már átvertek bennünket a covid kezelésében alkalmazott remdesivir hatóanyagú toxikus készítménnyel, amiről hónapokkal ezelőtt bebizonyosodott, hogy hatástalan. Az Európai Unió mégis 1 milliárd dollárért vásárolt belőle. Ami pedig a covid-vakcinákkal történik, az még ennél is rosszabb!” - hangsúlyozta a professzor. Szerinte botrányos és rendkívül veszélyes dolog, hogy

„a vakcinagyártók egyes érdekkörök hatására gyorsan összecsapták a covid-védőoltásokat, aminek igen komoly negatív hatása várható, mégpedig úgy, hogy a végén senkit sem tudnak majd felelősségre vonni emiatt!”

Eztán ezzel a meglepő kijelentéssel folytatta a fertőző járványbetegségekre specializálódott szakember:

„A Moderna és a Pfeizer vakcinája tulajdonképpen nem is védőoltás, hanem egy úgynevezett genetikai anyagon alapuló (mRNS) készítmény.

Ezek olyan készítmények, melyekben az immunválasz szempontjából kritikus fehérjét egy mRNS kódolja, ami a gyártók szerint egy ártalmatlan vírusba beépített géndarab, melyet lipid nanorészecskébe burkoltak. A gyártók állításai szerint itt biológiailag és technológiailag sem lehetséges génbeültetés, a bevitt molekula be sem jut a sejtmagba. Ám ezeket még széles körben, hosszútávon nem tesztelték  megfelelően állatokon sem, ezért most nagyon úgy tűnik, hogy kísérleti alanyként  az embereket fogják felhasználni erre.

A professzor szerint azonban fontos tudni mindenkinek, hogy ezek a készítmények az oltás után visszafordíthatatlanul módosíthatják emberi géneket, és az is előfordulhat, hogy

az esetlegesen keletkező problémák, vagy akár még a genetikai torzulások is átörökíthetők lesznek a születendő gyermekekre is.”

Leszögezte még azt is, hogy: „Évekre volna még szükség, hogy meggyőződjünk ezeknek a védőoltásoknak a biztonságáról, ennek ellenére a gyártók már 2 hónap után azt merik állítani, hogy minden rendben van velük, pedig senki sem látta még a vakcinákkal kapcsolatos tanulmányok konkrét eredményeit. Azt viszont máris megmutatkozott, hogy a gyártó cégek részvényeinek értéke hamar növekedésnek indult!

Rettegéssel tölt el, hogy valójában egy olyan génterápiát akarnak alkalmazni az embereken, amiről azt próbálják elhitetni, hogy hatásos oltóanyag.”

A rádióműsor felvétele itt található:

Hasonlóan aggódásának adott hangot a professzor egyik szintén orvos honfitársa is, aki a vakcina számtalan lehetséges mellékhatása miatt lát súlyos problémákat, amiről itt lehet olvasni.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!