Erről most mindenki a saját szemével is meggyőződhet!

Nemrég egy megtörtént hazai eset kapcsán írt cikkemben mutattam be szemléletesen, milyen értelmetlen dolog bármit is alapozni a vírustesztek látszólagos eredményére. Korábban pedig felmerült az a kérdés is, hogy mi van, ha az őszi járvány nem más, mint a tesztek második hulláma?
Hiszen a hibás tesztek hamis pozitív eredményeket adnak nagy számban, aminek az alátámasztására még újabb cikkeket is írtam.

Ugyanis független szakértők a PCR tesztekkel kapcsolatosan is számos kritikus problémát találtak, melynek során 10 kulcsfontosságú hibát ki is emeltek.
Persze ez valójában nem meglepő, hiszen azt maga a PCR teszt feltalálója, a Nobel-díjas Dr. Kary Mullis is sokszor elmondta, hogy ezek nem alkalmasak a vírusfertőzések diagnosztizálására és kimutatására, tehát a tömeges tesztelésre sem valók. Sajnos rejtélyes módon ő éppen a járvány kirobbanása előtt egy hónappal váratlanul meghalt...

Az „örökzöld” vírusteszt téma lezárásához viszont van még itt egy rövidfilm, ami abszolút korrekt és sokatmondó. Ez egyértelműen bizonyítja bárki számára, hogy mennyire

hamis és megbízhatatlan az eljárás, amire alapozva és hivatkozva emberek millióit tartják fogva és félemlítik meg, a világot pedig tönkreteszik!

Dr. Mariano Amici és Stefano Scoglio orvosok, valamint Domenico D’Angelo kémiai szakértő által elvégzett vírustesztelések során még a gyümölcsök és zöldségek is pozitív eredményt mutattak a Covid-19 vírusra.

A kísérlet célja a tesztek megbízhatatlanságának egyértelmű szemléltetése volt, az eredmények pedig megdöbbentőek lettek és magáért beszélnek! Ezért

közzétették immár hivatalosan is a bizarr adatokat és a bizonyítékokat.

A szakértők kíváncsiak voltak mennyire valós az, amit a tanzániai elnök néhány hónappal korábban a mangó és papaya koronavírus „fertőzöttségéről” mondott.

Domenico D’Angelo laboratóriumi technikus többek között kiwi, körte, banán, narancs, szőlő, mandarin, a zöldségek közül pedig sütőtök és karfiol mintákat vizsgált. Az elvégzett tesztek alapján egyes gyümölcsök és zöldségek nekik is pozitív eredményt mutattak a koronavírus jelenlétére.

A 10 mintából 4 pozitív, 3 negatív és 3 bizonytalan eredmény született,

amiből nyilvánvalóan következtetni lehet a tesztek megbízhatatlanságára.

A laboratóriumban készült teljes felvételt az olasz hatóságok elé fogják terjeszteni, hogy nyomozást rendeljenek el, mert az emberek életét tönkretevő súlyos következmények miatt, sürgősen meg kell állapítani az alkalmazott eljárásokkal és a korlátozó intézkedésekkel kapcsolatos szakmai és politikai felelősséget.
Még szerencse, hogy a hiteles szakemberek mindig kitartanak a lelkiismeretük mellett…

Ezzel a kisfilmmel megmutatták és egyértelműen be is bizonyítták, a Covid tesztek többnyire arra szolgálnak, hogy akár minden ok nélkül beteggé nyilvánítsanak bennünket, megfosszanak a szabadságunktól, és mindezekkel tönkretegyék a nemzetgazdaságot.
Dr. Mariano Amici elmondta, hogy ők még hisznek az igazságosságban, ezért a videót elküldik az ügyészségnek az elkövetett bűncselekmények bizonyítékaként. Meggyőződésük, hogy az egész világnak tudnia kell az igazságot, és

követelni kell mindenhol, hogy vessenek véget a tesztek okozta „statisztikai megbetegedések” járványhelyzetet előidéző intézkedéseinek!

Jól tudjuk, nem ez volt az első eset, hiszen a félrevezető tesztek megbízhatatlanságát már számos alkalommal bemutatták, de most végre laboratóriumi körülmények között, hivatalosan is bizonyították!
Kíváncsian várjuk majd ehhez az „elfogulatlan” facebook cenzúráját, amikor „hamis vagy félrevezető tartalom” miatt a filmet várhatóan gyorsan tiltani fogják…

Ahogy hamisnak ítélte a facebook és cenzúrázta még azt is, amikor az osztrák parlamentben Michael Schnedlitz képviselő az élő közvetítés során,

pár perces beszéde közben mutatta ki a kólából a „halálos” koronavírus nyomát, és ezzel bebizonyította ő is a tesztek alkalmatlanságát!

A tesztek használhatatlanságának bizonyítását megtették már lengyel mentősök is például gyümölcsteával:

De volt olyan is, aki ugyanezt vörösborral szemléltette:

A leleményesebbek pedig még lekvárból is kimutatták a „kiváló” teszt segítségével a koronavírus pozitivitást:

Ebből is látszik, hogy ezek a tesztelések mennyire értelmetlenek, és még kínozzák is vele az embereket:

Ebben a videóban pedig Dr. Claus Köhnlein beszél érthetően többek között a hamis tesztekről is, aki Németország egyik legelismertebb gyakorló belgyógyászaként vírus-szakértő orvosnak számít a szakterületén. Ő is elmondja egyebek mellett, hogy miért értelmetlenek a tesztelések.

De még a magasságos Egészségügyi Világszervezet (WHO) is elismerte, hogy a PCR-tesztek hamis pozitivitást mutatnak!
Nemrégen adtak ki egy olyan útmutatót, ami figyelmeztet arra, hogy a PCR-tesztek magas ciklusküszöbértéke hamis pozitív eredményt fog eredményezni. Ebből is jól látszik, hogy

akik a számok növelésében érdekeltek, azok a hibás tesztekkel annyi „fertőzöttet” produkálnak, amennyit csak szeretnének!

Arról már nem is beszélve, hogy a világtörténelemben most először van az, hogy egy feltételezett járvány során, az egyébként alkalmatlan és hamis tesztek alapján kell vadászni a fertőzötteket, akiket aztán még tünetmentesség esetén is betegeknek tekintenek, a - nem tudni miért olyan fontos - statisztikai növekedés és a járvány igazolásának eléréséhez!

Normális esetben nem kell ilyen nyilvánvalóan direkt módon „előállítani” a fertőzötteket, mert a valóban beteg emberek maguktól mennek orvoshoz,

ahogy ez - a mostanra érdekes módon eltűnt - influenza esetében is történni szokott…

Ezért röviden összefoglalva már csak annyit mondanék, hogy: ébresztő, mielőtt késő lesz!

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!